Galaxy 發表於 2013-6-4 04:39:03

為何積分自動減?

如題,上星期有16XXX,今天竟然13XXX?有無搞錯呀咁都得?另外積分對我有無影响?管理員先生請你出來解釋一下!

w071215 發表於 2013-6-4 13:30:01

{:6_143:}{:6_151:}{:6_145:}{:6_137:}{:6_142:}{:6_150:}{:6_149:}{:6_174:}{:6_162:}{:6_135:}{:6_190:}{:6_191:}{:6_208:}{:6_219:}

w071215 發表於 2013-6-4 13:30:27

{:5_108:}

ice28720 發表於 2013-6-4 21:05:43

由於系統數據儲存太多,影響了上綱速度所以減了一些舊 post , 就係可能 e 個因素,所以另到你們的分數跌了一些!{:6_161:} 還有 d 分數在我地的綱係冇用的,所以你放心不會影響到你的。此事件我們會再跟進一下的!

Galaxy 發表於 2013-6-4 21:12:07

唔該你超版,剩得你一人回答,感激!

ice28720 發表於 2013-6-4 21:23:54

{:6_159:} 不是只有我答的,其他板主和管理員,都在後台討論和研究有冇辦法解決 e 個問題!

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-6-4 22:41:16

http://www.seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=26584&extra=page%3D1

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-6-4 22:42:51

積分對各會員無影响{:6_161:}

Galaxy 發表於 2013-6-4 22:55:45

你個網址看不到!係乜東東?

傻傻地單眼仔 發表於 2013-6-4 23:14:38

這是由系統發送的多人消息  7 天前
各會員註意!
  交易廣場、魚街行情、商店通告~生物、商店通告~器材、跳蚤市場、測試及試貼等各區張會祇留最近三個月之貼子,過期之貼子張全數刪除不作另行通知,如有需要請各會員自行備存......不便之處敬請原諒!
.

早前巳發訊息給每一位會員,因要穩定網站運作所以需刪除一些舊post減低負荷,不便之處敬請原諒!{:6_161:}

Galaxy 發表於 2013-6-6 00:13:46

嘩!又減分,得12XXX

heary 發表於 2013-6-6 10:47:18

你就快變新手上路!
其實唔會冇影響!
閱讀權限已經唔同左!;P

Galaxy 發表於 2013-6-6 11:21:22

咁大鑊?

啤啤熊 發表於 2013-6-6 12:00:45

Galaxy 發表於 2013-6-4 21:12 static/image/common/back.gif
唔該你超版,剩得你一人回答,感激!

本地版大唔答?搵個係山卡啦嘅超版回答!有乜事要追究責任,都要飛過番邦。呢招高{:6_137:}{:6_141:}{:6_167:}{:6_178:}
頁: [1]
查看完整版本: 為何積分自動減?