lodsf 發表於 2014-10-3 11:11:21

十萬火急呀,救下我條藍圈仔!!!

條藍圈係三日前買入,到而家都未開口,唔係太活潑

但係都諗住可能未慣姐,但係佢今日柯左D咁既野出尼

究竟咩尼嫁?{:6_135:}佢係柯白屎定柯左自己條腸出尼?

有冇CHING可以教下我點救佢{:6_150:}同埋想問下蒜汁浸糧係咪真係可以

引佢開口嫁?定我用海綿都OK{:7_242:}
唔該曬各位CHING{:7_237:}

everest 發表於 2014-10-3 11:19:25

唔洗緊張先呢啲可能係宿便尼,有得疴可能仲好唔洗頂住頂住添!{:1_1:}

lodsf 發表於 2014-10-3 11:23:29

everest 發表於 2014-10-3 11:19 static/image/common/back.gif
唔洗緊張先呢啲可能係宿便尼,有得疴可能仲好唔洗頂住頂住添!

CHING應得好快{:6_146:}

希望係啦{:6_152:}

everest 發表於 2014-10-3 11:37:19

入左三兩日未食野唔出奇,無灘在係度就得了唔洗成日睇實佢佢仲驚過你!蒜汁浸糧係為左保持腸道健康應該對引開口幫助不大,如果過多幾日仲唔開口可去魚街買啲游水豐年蝦試試!{:1_1:}

pca 發表於 2014-10-3 14:28:23

痾吾出谷肚重惨,你可以用雪死隻蜆引開口因為夠味…………試試

lodsf 發表於 2014-10-3 14:49:05

everest 發表於 2014-10-3 11:37 static/image/common/back.gif
入左三兩日未食野唔出奇,無灘在係度就得了唔洗成日睇實佢佢仲驚過你!蒜汁浸糧係為左保持腸道健康應該對引 ...

佢雖然冇灘係度,但係佢成日都係好似張圖個個姿勢咁,個身成日側埋一面

everest 發表於 2014-10-3 16:33:03

lodsf 發表於 2014-10-3 14:49 static/image/common/back.gif
佢雖然冇灘係度,但係佢成日都係好似張圖個個姿勢咁,個身成日側埋一面

你條圈仔有幾大條?就咁睇你個盤好似唔夠闊俾佢轉身咁唔知有無看錯!:o

lodsf 發表於 2014-10-3 17:43:30

everest 發表於 2014-10-3 16:33 static/image/common/back.gif
你條圈仔有幾大條?就咁睇你個盤好似唔夠闊俾佢轉身咁唔知有無看錯!
應該夠掛,比你睇下片,順便睇下睇唔睇到佢有咩問題{:6_142:}

https://www.youtube.com/watch?v=DEka_g8okbM&feature=youtu.be

everest 發表於 2014-10-3 18:05:15

lodsf 發表於 2014-10-3 17:43 static/image/common/back.gif
應該夠掛,比你睇下片,順便睇下睇唔睇到佢有咩問題

現在已身在内地睇唔到youtube,過兩日先返尼可能已經開左口啦!:lol

calvinfff 發表於 2014-10-3 18:20:51

其實都好正常......簡單D用紫菜

lodsf 發表於 2014-10-4 14:08:19

唔知點解條魚成日都曲埋條尾:dizzy:

lodsf 發表於 2014-10-4 16:37:31

calvinfff 發表於 2014-10-3 18:20 static/image/common/back.gif
其實都好正常......簡單D用紫菜

最後真係用左最簡單既紫菜開左口{:6_146:}

calvinfff 發表於 2014-10-4 16:42:48

lodsf 發表於 2014-10-4 16:37 static/image/common/back.gif
最後真係用左最簡單既紫菜開左口

繼續努力 {:6_178:}
頁: [1]
查看完整版本: 十萬火急呀,救下我條藍圈仔!!!