畢畢 發表於 2016-1-3 22:38:29

咸濕佬 發表於 2016-1-3 22:28 static/image/common/back.gif
多謝ching提點,我呢個窮鬼係多野問,都係唔想買錯野

http://www.seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=64881&extra=&page=2捐左去邊;P

Lewis_Lo 發表於 2016-1-3 23:40:29

樓主叫我唔好理D分身打手,話由得佢地啦!

其實,邊D A/C係分身,心照啦!小學雞珊瑚友:lol

回埋呢次唔回啦!

最憎d人,只敢用分身,係咁亂咁講野。
敢做唔敢認,不知所謂。

小弟多年來,由魚佬網到現在香港各大魚網都用呢個名,從未驚過。

分身友,食蕉啦!

咸濕佬 發表於 2016-1-4 00:17:01

Lewis_Lo 發表於 2016-1-3 23:40 static/image/common/back.gif

其實,邊D A/C係分身,心照啦!小學雞珊瑚友

咁我好多謝你回我呢個小學雞,做人想問個清楚都俾人話,咁樓主都話唔回應,你回我係咪多舊魚

咸濕佬 發表於 2016-1-4 00:23:05

Lewis_Lo 發表於 2016-1-3 23:40 static/image/common/back.gif

重有係你會驚咩先?由頭到尾都無話D咩

FREEMAN417 發表於 2016-1-4 00:27:22

我幫版主入過嘢!
貨對版!

咸濕佬 發表於 2016-1-4 00:46:13

FREEMAN417 發表於 2016-1-4 00:27 static/image/common/back.gif
我幫版主入過嘢!
貨對版!
一路我無話佢對唔對辦,只係想樓主俾D已frag好的相俾人揀啫

ttony 發表於 2016-1-4 00:49:26

我幫佢買左件,同相又一樣喎

咸濕佬 發表於 2016-1-4 00:50:36

重有我真係小學雞嚟架,我得小學程度,無你咁專業……

ttony 發表於 2016-1-4 00:52:39

呢啲野同讀書程度無分別架喎:L

child 發表於 2016-1-4 00:59:30

多謝各位師兄支持。frag仔當面,貨一定同种,每件frag我都有逐個師兄,逐件frag影。收到後,有任何唔滿意,我包退換。
我原本唔打算同各位議論。但有師兄質疑我誠意,我幾無奈。上次捐款,我無需要向無買野的師兄交代。我只是希望各位可以多關心貧窮問題。上次有3位師兄買,有2位系交由我代為捐款。

http://i1074.photobucket.com/albums/w413/ChildReef/IMG_20160104_003441_zpsu2olkrtr.jpg

http://i1074.photobucket.com/albums/w413/ChildReef/IMG_20160104_003011_zpsglglxo8e.jpg

http://i1074.photobucket.com/albums/w413/ChildReef/IMG-20151220-WA0059_zpsu0stm0mr.jpg

咸濕佬 發表於 2016-1-4 01:08:31

ttony 發表於 2016-1-4 00:52 static/image/common/back.gif
呢啲野同讀書程度無分別架喎

無話有無分別,只係在你點諗,簡單講一句幼稚都得

Fatty 發表於 2016-1-4 01:09:25

child 發表於 2016-1-4 00:59 static/image/common/back.gif
多謝各位師兄支持。frag仔當面,貨一定同种,每件frag我都有逐個師兄,逐件frag影。收到後,有任何唔滿意, ...

ching 你可能真係聖誕老人再世 {:6_142:}{:6_161:}

咸濕佬 發表於 2016-1-4 01:13:28

child 發表於 2016-1-4 00:59 static/image/common/back.gif
多謝各位師兄支持。frag仔當面,貨一定同种,每件frag我都有逐個師兄,逐件frag影。收到後,有任何唔滿意, ...

Ching你捐唔捐錢無人理你,人地買野只在乎你的貨品,你只出所為母體相人地點知你有幾多件,重有無得買或其實係人地要你先frag?

mymy777 發表於 2016-1-4 01:17:18

咸濕佬 發表於 2016-1-4 00:46 static/image/common/back.gif
一路我無話佢對唔對辦,只係想樓主俾D已frag好的相俾人揀啫

噤你又話有人中伏?又話狀態吾好?即係你口欠水?其實你話冇得揀冇比相果件你米得囉,冼乜又用分身又借其他魚.友過穚姐

mymy777 發表於 2016-1-4 01:18:40

捐錢都吾係回你,咪多舊魚.啦

mymy777 發表於 2016-1-4 01:21:25

'果D的小人,自己都冇捐過錢,更係覺得人唔會捐啦

咸濕佬 發表於 2016-1-4 01:27:40

mymy777 發表於 2016-1-4 01:17 static/image/common/back.gif
噤你又話有人中伏?又話狀態吾好?即係你口欠水?其實你話冇得揀冇比相果件你米得囉,冼乜又用分身又借其 ...

呢D係我經歷,只係响度問下啫,唔駛咁大反應呀!俾得錢買野更係要清楚

咸濕佬 發表於 2016-1-4 01:28:44

mymy777 發表於 2016-1-4 01:18 static/image/common/back.gif
捐錢都吾係回你,咪多舊魚.啦

見人多舊魚我咪多舊一份囉!你都係?

咸濕佬 發表於 2016-1-4 01:31:45

其實由頭到尾我只係講出我要求,有咩咁介意

mymy777 發表於 2016-1-4 01:35:05

咸濕佬 發表於 2016-1-4 00:46 static/image/common/back.gif

噤你咪俾個PosT人睇,問下佢裡面邊個最大反應,仲撑
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 新年大執缸