海水領域 SeaFishZone

標題: 有幾個問題想問一下CHING你地 [打印本頁]

作者: 邦邦    時間: 2012-12-24 15:48:41     標題: 有幾個問題想問一下CHING你地

1.如果我想係個魚缸轉個圓窿,我應該拎去邊度轉?? 2.有冇話咩玻璃膠或者你地用開既用係魚缸好D,因為我驚D有毒物質整死D魚3.我出魚街睇到上水泵有兩隻 COMPACT+ 同 UNIVERAL ,佢地個上水量差好遠但係一差唔多價錢, 點解會咁既呢?

唔該晒大家

作者: ybkwok    時間: 2012-12-24 16:12:36

你開喺邊個位,側邊定下邊?想點用法?
作者: Galaxy    時間: 2012-12-24 16:47:40

好地地做乜要開窿?不如做個新?
作者: chihim    時間: 2012-12-24 18:45:06

D 泵 實際流量同標出來既流量 可能有分別,靜吾靜 同大細 又有分別

還有耐吾耐用。。。 好似大陸  泵 同進口 泵 標的流量相同 但價錢差好遠一樣嘛
作者: ice28720    時間: 2012-12-24 21:21:06

側邊開落水聲會好鬼嘈和好難較水位!
作者: freeman    時間: 2012-12-26 14:37:07

現有的魚缸開孔,好容易裂wo!不止開孔位,邊位也會,真的想清楚!
作者: chihim    時間: 2012-12-26 17:28:57

不如買溢流盒,我用緊都ok。。
作者: 邦邦    時間: 2012-12-27 11:29:02

ybkwok 我要係側開呀

Galaxy 自己有個缸唔想晒左佢

chihim sorry 唔記得左講兩隻都係eheim ,仲有咩係溢流盒

freeman 下...
作者: chihim    時間: 2012-12-27 12:25:26

如果你轉個圓窿系想做滴流。。 甘可以吾轉,買個溢流盒。。

你要係側開,吾系做滴流,甘就吾需要魯

歡迎光臨 海水領域 SeaFishZone (http://seafishzone.com/) Powered by Discuz! X2