海水領域 SeaFishZone

樓主: HTM
打印 上一主題 下一主題

瘦骨仙... [複製鏈接]

陸判 發表於 2012-10-11 13:47
算啦!上海仔師兄認為佢覺得果一套養魚方法係唯一既啱既方法,無問題喎!
我都話左我養魚差咯!向師兄 ...

你吾好又轉移視線啦,咁大個人,我由頭到尾都討論緊你處理太后手法有問題,你又答吾出條太后放出嚟有乜好處!剩係識講有D魚,我試過,新魚等,E加到新個套.....

陸判 發表於 2012-10-11 14:43
我以我既經驗提議樓主放條魚出來又何以見得我答得甘草率?!
我都知樓主對魚既認識不似新手,所以就更加會明 ...

對樓主嘅太后要放出嚟有乜好處,請指教

陸判 發表於 2012-10-11 15:26
有無比個大西?

條魚開囗食糧,無表現驚嚇,點解建議轉大西,有乜好處,請指教!

陸判 發表於 2012-10-11 16:09
係既!都話你啱咯!我錯晒啦!唔好放,養肥條魚(一定養得肥既)
師兄係高手{:6_178: ...

大家討論,有正反,你有論點,點解吾講!

陸判 發表於 2012-10-11 16:36
係呀!你比間50呎既房我住又有得食有得瞓又無無表現驚嚇但就係唔比我出房門!我應該好開心好肥!點解要 ...

大家討論養魚,你發脾氣?

HTM 發表於 2012-10-11 16:14
唔好理佢啦

樓主請放心,我吾會再出声!
原來呢道吾可以話人答錯,糾正討論係攪事,明白晒!