海水領域 SeaFishZone

標題: 有無人用呢款風扇? [打印本頁]

作者: newtoy    時間: 2014-7-7 16:35:46     標題: 有無人用呢款風扇?

我個細缸2x-30L水
依家長期維持30度
落冰樽降到27-28左右,但冰樽維持唔到耐,而且溫度上上落落咁唔太好
想問下呢款風扇降唔降到2度?

作者: 我係wingk960    時間: 2014-7-7 17:41:18

是但搵隻12V牛.再落腦場買隻風扇/壊左就換風扇.重好喇.
我Q缸落到2度.長KEEP28
DSC_0403 (1).jpg

圖片附件: DSC_0403 (1).jpg (2014-7-7 17:49:30, 242.3 KB) / 下載次數 19
http://seafishzone.com/forum.php?mod=attachment&aid=NDgyNTV8MjY1YmFiMTR8MTcxNjEyNTA4N3wwfDA%3D

作者: newtoy    時間: 2014-7-7 17:59:03

謝謝ching建議
作者: evolution    時間: 2014-7-7 20:00:19

我係wingk960 發表於 2014-7-7 17:41
是但搵隻12V牛.再落腦場買隻風扇/壊左就換風扇.重好喇.
我Q缸落到2度.長KEEP28

有學到野喇 我真係想問你一樣野大師兄,就係點解你隻沙缸可以咁乾淨
,果d網袋點解可以乾淨到咁呢
作者: 我係wingk960    時間: 2014-7-7 20:15:04

evolution 發表於 2014-7-7 20:00
有學到野喇 我真係想問你一樣野大師兄,就係點解你隻沙缸可以咁乾淨
,果d網袋點解可以乾淨到咁 ...

因為新缸嘛..

作者: evolution    時間: 2014-7-7 20:40:17

我係wingk960 發表於 2014-7-7 20:15
因為新缸嘛..

我係講你d網袋好乾淨你隻缸都半年以上喎,我見有d人沙缸好污糟,尤其是d網袋
作者: 我係wingk960    時間: 2014-7-7 20:47:24

evolution 發表於 2014-7-7 20:40
我係講你d網袋好乾淨你隻缸都半年以上喎,我見有d人沙缸好污糟,尤其是d網袋

因為.......我換水時...成日用水沖個沙缸嘛..

歡迎光臨 海水領域 SeaFishZone (http://seafishzone.com/) Powered by Discuz! X2