海水領域 SeaFishZone

標題: Zetlight ZT6500 [打印本頁]

作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-18 10:59:29     標題: Zetlight ZT6500

膽粗粗係taobao買左支zt6500,  點知真係正貨, 好正~
成個缸唔同晒~!!!遲d補相

作者: marcokong    時間: 2014-8-18 11:05:54

作者: pentium1    時間: 2014-8-18 11:07:32

好有興趣,請問幾錢?taobao有好多價錢,你選邊隻
作者: bb0225    時間: 2014-8-18 11:33:06

運費貴吾貴 。。
幾奈落到黎?
作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-18 11:36:17

我買了1480那隻, 最後講價到1400人仔連運費, 唔包住宅~!!所以我寄了去自取點要求佢用信風
我有上網check過zetlight 官網,呢間野係代理店, 係廣州~!!!

唔知有無買貴到, 如果同香港比, 因為我好少出魚街, 但係我見到網上都要2千幾蚊.
作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-18 11:40:05

我之前用開4管t5ho, 同依家呢個比真係差好多好多倍.
d水影超正, 同埋全自動,我裝的時候時晚上11點, 一插電的時候好暗,我仲以為有問題

作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-18 11:45:08

我星期5找數, 佢當日晚上寄出, 之後第二日晚上6點半收到信風mess, 可以去拎.但係信風自取點排左半個中
作者: 小蕉    時間: 2014-8-18 12:58:13

我之前同你一樣都係淘寶定左枝燈不過係ZT6600,開頭超正平過香港買太約一千元,點知用左四個月風扇停左同淘寶傾佢話可寄上去整但問了運費要成千元因為話電器要打稅,吹脹,而家過住單扇日子,希望唔好壞住,近來問過香港有代理可整等我有時間去問下先,如果早知會有咁情況其實相差不是太遠,我比貴少少有保養好過

作者: wah72003    時間: 2014-8-18 17:49:01

我有個朋友前幾日買左zt6500,但他說平均每次開風扇要15-20分鐘先停,再隔20分鐘又開風扇,如果這樣由早到晚咪開成25-30次,請問用開師兄是否一樣?
作者: kkleung    時間: 2014-8-18 18:12:15

同淘寶買野,大勢所趨,我都係淘寶買咗CURVE 5 針刷泵連運費一百八十幾元,唔洗受大補蕉氣,無單唔賣

作者: mo2    時間: 2014-8-18 23:07:30

我有幫襯都受呢間大補蕉氣,阿姐就ok, 男果個就xyz
作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-20 10:01:09

我呢幾日睇佢個fan又無咩大問題wo~!!!
佢一到30幾度就著~~~!!之後降番就自動熄~!!!等我留意下先~!!!
不過佢光照火力太猛~!!!我d石都燶晒

作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-20 10:02:55

大保有單態度同無單係唔同架~
上次有單問肥哥哥野~~好有耐心解答!!!
不過我出去超遠~!!
作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-20 10:05:22

用左幾日~~~不過都仲係全auto~!!未有時間睇點set,
依家最大問題就係......我番到屋企以經天黑~~佢d led 已經暗左~~~日照就好勁~~但我好少時間可以睇到~!!
有無大大可以簡單咁講講點set!!!thz!!
作者: 精神科病人    時間: 2014-8-20 13:51:02

how much ????? pls
作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-21 13:34:29

1400蚊人仔
作者: 我係wingk960    時間: 2014-8-21 15:54:37

1400 hk賣幾錢.
作者: 精神科病人    時間: 2014-8-21 16:53:35

tks, rmb 1400 x 1.2 = abv 1700

上過樓上鋪睇, 可能我個死窮樣
無人招呼
作者: tck-68    時間: 2014-8-21 18:34:09

好囉,香港漁街玩完!!!
作者: Jamjam226    時間: 2014-8-21 23:13:06

Ching有沒有條line看下
作者: Yoshikikiki    時間: 2014-8-22 11:59:54

精神科病人 發表於 2014-8-21 16:53
tks, rmb 1400 x 1.2 = abv 1700

上過樓上鋪睇, 可能我個死窮樣

咁我個樣同你差唔多窮~~haha!!!
我上到去都係無人理我!!

作者: marcokong    時間: 2014-8-22 15:11:27

個風扇係溫制,時著時熄正常吧
作者: marcokong    時間: 2014-8-22 15:11:46

溫控
作者: nok711    時間: 2014-9-4 00:13:18

c兄 三腳定兩腳?

作者: Yoshikikiki    時間: 2014-9-5 14:41:29

兩腳, 八字頭~~吉落火牛~~所以是但拎個3腳八字插番落去已經ok!!!
我覺得呢支野太勁~!勁過頭....d青台生到成舊石都係....
作者: nok711    時間: 2014-9-5 18:59:06

淘寶係咪可以
到貨先比錢架
作者: owen    時間: 2014-9-6 19:26:52

原來平得恐怖, HK是否 $4K 找少少 ?
其實 zt6500 用於幾尺缸 ?

作者: Yoshikikiki    時間: 2014-9-8 15:04:20

淘寶係咪可以
到貨先比錢架

以我既理解佢應該係有中間人呢樣野
你收到貨無問題先再確認付款~
但錢係要過左去中間人到先~呢個應該係支付寶既功用...
有錯等其他師兄補答

作者: Yoshikikiki    時間: 2014-9-8 15:16:21

樓上舖好似2980, 地舖好似37xx  (好似係)
兩呎缸
作者: owen    時間: 2014-9-9 20:50:15

Yoshikikiki 發表於 2014-9-8 15:16

知唔知 ZT6600 , HK 乜價位 ?

作者: Yoshikikiki    時間: 2014-9-10 15:44:01

可以幫你問下

作者: royroy66    時間: 2014-9-24 21:20:21

師兄我買左條 Z T6600唔係好識點用呀  係唔係要自己教時間同教佢開幾多粒燈?
作者: Yoshikikiki    時間: 2014-9-29 16:43:20

我果支係6500, 唔知同你果支一唔一樣.
6500就咁開就係自動MODE~佢會日頭光夜晚暗, 之後11點就會熄晒.
但係都可以SET佢用佢俾你既MODE狂開, 好似陰天晴天閃電.
(見到有, 但未試過)---)都有時間制~可以SET番幾時光幾時間....但係你又要SET佢著幾多粒就真係唔知得唔得.....
我依家就用緊AUTO MODE~!!!運作上都沒大問題~
你6600, 開個POST睇下有無師兄幫你, 應該都幾多人用6600!!!希望幫到你
作者: parker86    時間: 2014-10-17 20:52:52

係咪有得保先?
有問題咪自己令上羅湖(有反開大陸順路就方便)
再寄順風平好多
整反再寄反香港

作者: Yoshikikiki    時間: 2014-10-21 17:55:58

有得保~你可以上ZETLIGHT 官網睇, 佢係分銷店黎, 我諗無問題掛.....
我都未試過有問題
作者: parker86    時間: 2014-10-23 08:15:52

睇完我都同佢買左支2日送到
香港免郵 買左活石唔洗計首重又平d
而家等到11月11 有100現金卷又平d
今晚開箱
作者: parker86    時間: 2014-10-23 08:15:59

睇完我都同佢買左支2日送到
香港免郵 買左活石唔洗計首重又平d
而家等到11月11 有100現金卷又平d
今晚開箱
作者: garyc2hk    時間: 2014-10-23 08:45:49

Yoshikikiki 發表於 2014-10-21 17:55
有得保~你可以上ZETLIGHT 官網睇, 佢係分銷店黎, 我諗無問題掛.....
我都未試過有問題

C Hing, Can you give me the link..?? thx...

作者: parker86    時間: 2014-10-23 23:41:02

寫左zet light官方 自己搵吧
作者: 小馬達    時間: 2015-1-14 21:23:10

等緊你補相
作者: man@駿文水族    時間: 2015-1-18 11:26:05

作者: Yoshikikiki    時間: 2015-1-24 18:05:44

自己開個新page好難?
生意艱難?

歡迎光臨 海水領域 SeaFishZone (http://seafishzone.com/) Powered by Discuz! X2