海水領域 SeaFishZone

樓主: HTM
打印 上一主題 下一主題

瘦骨仙... [複製鏈接]

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

傻傻地單眼仔 發表於 2012-10-11 21:24
比小小時間我睇下乜事成10版有排睇

V版主都出咗聲喇,信息監察員...乜你咁遲呀?
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

poker.king 發表於 2012-10-11 21:28
超版說話乾脆利落。(讚)
一早話樓主有一定的功力,連超版都認同。

x2
其實隻葯係開始玩海魚爬文講看門口葯時買落,買唔到巴力仙咪又睇下現成有咩葯,再上網爬文睇到話可醫內傷,咪又試下囉,觀察咗咁多日,到依家我估條太后似係內臟有問題多d。
如果醫得好條太后,我功力倍增就真!
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

強烈要求HTM ching公開教魚開口秘決,大家細心留意下ching出d post 有好多超難開口既魚

論壇元老

最佳新人 活躍會員

jm2011520 發表於 2012-10-11 22:21
強烈要求HTM ching公開教魚開口秘決,大家細心留意下ching出d post 有好多超難開口既魚

本來想答你話靠運氣買到開口魚,不過再睇返其實我都唔算運氣好,因為好多都係買過好幾條先遇到條易開口。正如現時缸中嘅麒麟仙同十一哥都唔知係version幾喇
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

Update下先......太后對藍仙仔仲有興趣過d糧 同埋唔知點解佢尾鰭下邊少咗一忽, 得佢自己一條係個西度...個切口又唔似燒鰭

我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

Ching,搭單問下,你條虎皮難5難開口?係咪食粒糧ar,tks

論壇元老

最佳新人 活躍會員

knec0412 發表於 2012-10-13 13:18
Ching,搭單問下,你條虎皮難5難開口?係咪食粒糧ar,tks

我未正式見過佢食嘢...攪到隔離屋搶口嘅大火焰都冇得放出o黎住
我是買魚狂…也是死魚皇

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

如果再問多我一次,我都會話放條太后出來
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

論壇元老

最佳新人 活躍會員

陸判 發表於 2012-10-13 13:31
如果再問多我一次,我都會話放條太后出來

餵多一個禮拜葯糧就會放出o黎...佢依家咁嘅狀態放出o黎我擔心藍仙仔多d囉
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

HTM 發表於 2012-10-13 13:24
難 我未正式見過佢食嘢...攪到隔離屋搶口嘅大火焰都冇得放出o黎住

Ching, 係咪日0n貨?係既話果度個長毛c兄教我餵風年蝦。我之見都望左佢成3個字,之後都係驚,所以放棄左

論壇元老

最佳新人 活躍會員

knec0412 發表於 2012-10-13 14:28
Ching, 係咪日0n貨?係既話果度個長毛c兄教我餵風年蝦。我之見都望左佢成3個字,之後都係驚,所以放棄左

Thanks Ching
其實轉個唔透明嘅密底兜俾佢應會易d開口, 不過依家個缸有好多西唔整住, 想主力攪好太后同畢畢先
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

祝早日成功

論壇元老

最佳新人 活躍會員

去完旅行返嚟仲見到太后仔係度
都係一樣咁瘦,仲要俾藍仙仔打到條尾散散地
太后大條d,最初仲驚藍仙仔會俾佢打,真係估佢唔到
我是買魚狂…也是死魚皇