海水領域 SeaFishZone

查看: 11646|回復: 59
打印 上一主題 下一主題

紫月B & 阿拉伯BB都係時候喇... [複製鏈接]

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

樓主

阿拉伯BB咁細粒唔知撐唔撐得住呢

我是買魚狂…也是死魚皇

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

沙發
你個缸都好多惡魚播,又粉吊,又魔!留意多D至得!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

板凳
又買魚

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

地板
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

好可愛!
TIga

論壇元老

Ching, 請問一下你D仙B係邊樹買開?好似甘容易搵到既?tks

都係必經被大魚招呼一下...
法仙, 太后, 黃尾灰, 阿拉伯, 藍圈(登基ing), 藍仙,一幢, 耳班,金毛巾,火焰, 半月, 藍吊, 金眼吊, 背心小丑2, 公子小丑2, 金背狐, 醫生, 燈尾魔, 青魔, 黃尾藍魔

論壇元老

大伯

論壇元老

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

ching,撑唔住可放落我缸度!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

好多魚同佢打招呼

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

唔怕,唔怕,大魚蝦細魚,蝦得有個普既.唔會點攞命式招呼既.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

最佳新人 活躍會員 熱心會員

1星期唔去魚街得唔得

論壇元老

最佳新人 活躍會員

eddie330 發表於 2012-10-13 19:39
應該冇問題啦,睇佢地都唔方

惡魔當道...你都要小心d你條貴魔
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-13 20:03
你個缸都好多惡魚播,又粉吊,又魔!留意多D至得!

師兄有先見之明, 粉吊真係唔講得笑...一放監就連大佢1"嘅紅海騎士都兇掂, 不過今次係惡麼攪事
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ice28720 發表於 2012-10-13 20:33
又買魚

係又出POST至o岩 ...... 阿拉伯BB係8月頭係東水入, 紫月B就係8月尾生虫貨
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-10-13 20:36

BB仙落珊瑚缸...正呀
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

everest 發表於 2012-10-13 20:50
好可愛!

THANKS FOR WATCHING
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

knec0412 發表於 2012-10-13 21:17
Ching, 請問一下你D仙B係邊樹買開?好似甘容易搵到既?tks

牛頭角同魚街久唔久都返...多d留意下"商店通告~生物", 好多魚店返魚都會出POST
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

skyhi 發表於 2012-10-13 21:37
都係必經被大魚招呼一下...

一開波阿拉伯BB自己走去拍d細仙, 仲以為佢好堅
我是買魚狂…也是死魚皇