海水領域 SeaFishZone

樓主: HTM
打印 上一主題 下一主題

紫月B & 阿拉伯BB都係時候喇... [複製鏈接]

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

jm2011520 發表於 2012-10-13 21:44
大伯

我缸d骨有好多窿俾細魚捐, 同埋size差咁遠應該唔怕...係最初俾大伯kiss過一兩嘢啫
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

boy2572 發表於 2012-10-13 22:42

我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

Galaxy 發表於 2012-10-13 23:26
ching,撑唔住可放落我缸度!

你玩開大大條大仙...我哩d仙B唔係你杯茶啦
我是買魚狂…也是死魚皇

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

追一陣就唔追架啦!
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

論壇元老

最佳新人 活躍會員

brian 發表於 2012-10-13 23:46
好多魚同佢打招呼

阿拉伯BB冇紫月B咁醒目識得搵個有利位置, 咪周圍游周圍同d魚打......招呼囉
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

我係wingk960 發表於 2012-10-14 00:33
唔怕,唔怕,大魚蝦細魚,蝦得有個普既.唔會點攞命式招呼既.

大魚對佢都算係咁喇, 不過兩條魔就......
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

唔夠4粒鐘, 紫月B已經適應到, 不過阿拉伯BB就攪成咁......

記得以前見一師兄用"家法"去處理新魚落缸被打, 有樣學樣咁插支魚網落缸...又真係得喎, 舊魚都知落得網都冇好嘢, 果兩條魔見阿拉伯BB係魚網附近想打又唔敢游埋去
Thanks Peter 師兄 (唔知有冇記錯呢 )
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

陸判 發表於 2012-10-14 08:56
追一陣就唔追架啦!

Good Morning ..... 承你貴言啦
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

eddie330 發表於 2012-10-14 09:17
哈,我昨晚放左出黎,竟然冇魚理佢
有都係條小丑行過去一陣

唔係驚貴魔落唔到缸, 係驚貴魔唔俾新魚落缸咋
羅賓漢返o黎未呀
我是買魚狂…也是死魚皇

條珊美同條虎紋好狼

論壇元老

最佳新人 活躍會員

kitangle 發表於 2012-10-14 09:25
條珊美同條虎紋好狼

佢地都算係抽下水, 冇死追 ... 條斐濟魔就真係追住o黎咬
我是買魚狂…也是死魚皇

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

HTM 發表於 2012-10-14 08:45
BB仙落珊瑚缸...正呀

咪搞
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

你搵支電筒照住佢,好似監獄走犯咁,
其他魚有乜理由會唔打呢?
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2012-10-14 00:33
唔怕,唔怕,大魚蝦細魚,蝦得有個普既.唔會點攞命式招呼既.

唔好咁肯定呀,有時又真係要打到死先收手架!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-10-14 09:49
咪搞

咁細條魚,食得幾多呀,豪俾佢啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-14 10:13

x2
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2012-10-14 10:13

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2012-10-14 10:09
唔好咁肯定呀,有時又真係要打到死先收手架!

嘿嘿....你講梗你個條呀嘛..
係未有陰影呢..
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

最佳新人 活躍會員

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-10-14 09:49
咪搞

最初真係打算放佢入RT, 我成缸平珊瑚冇所謂啦.....點知早兩個禮拜爆白點, 仲死咗條火焰仙B
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

HTM 發表於 2012-10-14 09:13
唔夠4粒鐘, 紫月B已經適應到, 不過阿拉伯BB就攪成咁......

記得以前見一師兄用"家法"去處理新魚落缸被打 ...

點解幅相變咗恐龍蛋古B...Photobucket咩樹幹呀
我是買魚狂…也是死魚皇