海水領域 SeaFishZone

樓主: HTM
打印 上一主題 下一主題

紫月B & 阿拉伯BB都係時候喇... [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

樓主
你個缸都好多惡魚播,又粉吊,又魔!留意多D至得!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

沙發
你搵支電筒照住佢,好似監獄走犯咁,
其他魚有乜理由會唔打呢?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

板凳
我係wingk960 發表於 2012-10-14 00:33
唔怕,唔怕,大魚蝦細魚,蝦得有個普既.唔會點攞命式招呼既.

唔好咁肯定呀,有時又真係要打到死先收手架!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

地板
肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-10-14 09:49
咪搞

咁細條魚,食得幾多呀,豪俾佢啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

我係wingk960 發表於 2012-10-14 10:54
嘿嘿....你講梗你個條呀嘛..
係未有陰影呢..

我琴晚已經放左條法仙出黎啦,經過壹個半月監禁後,
完全無追條灰仙,仲俾條紫月,帆吊同條澳藍追,
今次肯定係大陸成曰講果句!
”完滿成功”
今晚拍條片賀下佢先
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

上次我去亞鬼度買鮑魚同蝦,
叫佢賣舊鈕扣俾我試下落缸,
佢話買舊平平地,五兜野試下,
好彩啫,一睌就變番一舊生物石啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

陸判 發表於 2012-10-14 11:16
咁快

好多魚幫襯架,紫月,皇帝,藍圈,澳藍,
印藍,帆吊,耳班,個個都又食又擰!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

HTM 發表於 2012-10-14 11:57
得閒買多件餵下, 我估有助keep色......我條大紫月同魚友買返o黎果陣d便便係螢光綠色o架, 魚友係RT, 食乜出 ...

好肉赤架播{:6_206:}
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

knec0412 發表於 2012-10-14 15:31
買左條搵左好耐都搵5到既橙尾魔及1條寸半左右既虎紋。多謝Ching提醒,我會盡量克制自己,5好俾魔 ...

小心D呀,呢度真係好多魔鬼架,包括我
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500