海水領域 SeaFishZone

樓主: HTM
打印 上一主題 下一主題

紫月B & 阿拉伯BB都係時候喇... [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2012-10-14 10:54
嘿嘿....你講梗你個條呀嘛..
係未有陰影呢..

我琴晚已經放左條法仙出黎啦,經過壹個半月監禁後,
完全無追條灰仙,仲俾條紫月,帆吊同條澳藍追,
今次肯定係大陸成曰講果句!
”完滿成功”
今晚拍條片賀下佢先
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

上次我去亞鬼度買鮑魚同蝦,
叫佢賣舊鈕扣俾我試下落缸,
佢話買舊平平地,五兜野試下,
好彩啫,一睌就變番一舊生物石啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

ybkwok 發表於 2012-10-14 11:13
上次我去亞鬼度買鮑魚同蝦,
叫佢賣舊鈕扣俾我試下落缸,
佢話買舊平平地,五兜野試下,

咁快
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

ching,無問題喎!正所謂牡丹需要綠葉扶持!

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-14 11:05
我琴晚已經放左條法仙出黎啦,經過壹個半月監禁後,
完全無追條灰仙,仲俾條紫月,帆吊同條澳藍追,
今 ...

桶治敏...讚升古烈
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

Galaxy 發表於 2012-10-14 11:27
ching,無問題喎!正所謂牡丹需要綠葉扶持!

要綠葉就去買海草啦
我是買魚狂…也是死魚皇

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

陸判 發表於 2012-10-14 11:16
咁快

好多魚幫襯架,紫月,皇帝,藍圈,澳藍,
印藍,帆吊,耳班,個個都又食又擰!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

哈哈,你條阿伯就係海草啦!

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-14 11:50

得閒買多件餵下, 我估有助keep色......我條大紫月同魚友買返o黎果陣d便便係螢光綠色o架, 魚友係RT, 食乜出乜
我是買魚狂…也是死魚皇

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

HTM 發表於 2012-10-14 10:55
最初真係打算放佢入RT, 我成缸平珊瑚冇所謂啦.....點知早兩個禮拜爆白點, 仲死咗條火焰仙B{:6_135: ...

可以買過
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

最佳新人 活躍會員

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-10-14 12:36
可以買過

河管, 知唔知1"多火焰BB邊度有返
我是買魚狂…也是死魚皇

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

HTM 發表於 2012-10-14 12:40
河管, 知唔知1"多火焰BB邊度有返

1"好少有有都好快比人買左
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

HTM 發表於 2012-10-14 11:57
得閒買多件餵下, 我估有助keep色......我條大紫月同魚友買返o黎果陣d便便係螢光綠色o架, 魚友係RT, 食乜出 ...

好肉赤架播{:6_206:}
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

HTM 發表於 2012-10-14 08:48
牛頭角同魚街久唔久都返...多d留意下"商店通告~生物", 好多魚店返魚都會出POST

Tks, 尋晚睇完即走左轉魚街,荷包又薄左

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

ybkwok 發表於 2012-10-14 11:50

幾十蚊餵魚

論壇元老

最佳新人 活躍會員

knec0412 發表於 2012-10-14 13:20
Tks, 尋晚睇完即走左轉魚街,荷包又薄左

開心咪得囉買咗咩靚嘢呀...
話時話,新缸都係忍下手安全d,千奇唔好好似我咁
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

HTM 發表於 2012-10-14 14:18
開心咪得囉買咗咩靚嘢呀...
話時話,新缸都係忍下手安全d,千奇唔好好似我咁{:6_1 ...

買左條搵左好耐都搵5到既橙尾魔及1條寸半左右既虎紋。多謝Ching提醒,我會盡量克制自己,5好俾魔鬼引誘

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

knec0412 發表於 2012-10-14 15:31
買左條搵左好耐都搵5到既橙尾魔及1條寸半左右既虎紋。多謝Ching提醒,我會盡量克制自己,5好俾魔 ...

小心D呀,呢度真係好多魔鬼架,包括我
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

監督員

清道夫

ybkwok 發表於 2012-10-14 18:39
小心D呀,呢度真係好多魔鬼架,包括我

論壇元老

最佳新人 活躍會員

eddie330 發表於 2012-10-15 11:22
唉...條魚等唔到我接佢

...
我是買魚狂…也是死魚皇