海水領域 SeaFishZone

查看: 9515|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

請教師兄點去屯門D魚鋪 [複製鏈接]

論壇元老

樓主
iPad can't type Chinese-,-

論壇元老

沙發
我到屯門西鐡落後應該點行呀?去小屋&天富

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

板凳

你西鐵.....行去市中心,穿過上面平台廣場.見到圖書館,
跟手穿過一個商場.入面好多補習天皇既補習社,商場樓梯向上行.過左樓梯再左行.再見到樓梯向下行.穿過隊道
見到籃球賽,過左紅綠橙.過左向左行.見到魚旦檔.行入巷仔.穿過去.就見到達文.
過左達文,行前D.直望有個細商場.行入去兜下,就見到天富.行完出返去.
問下人大快活係邊就得架嘞.小屋係惠康隔離.講完,去唔去到就睇你有冇緣份了.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

地板
我係wingk960 發表於 2012-10-17 00:07
跟手穿過一個商場.入面好多補習天皇既補習社,商場樓 ...

嘩真複雜thank you Ching 去到慢慢問路

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

西鐵站行到置樂!
都幾遠下
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

jackhathaway 發表於 2012-10-17 00:10
嘩真複雜thank you Ching 去到慢慢問路

我打得重辛苦呀..
2012-10-17 00.21.45.jpg
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

ybkwok 發表於 2012-10-17 00:18
西鐵站行到置樂!
都幾遠下

西鐵610去到市中心.先上樓梯行.不過都幾遠下架.
如你識去新墟轉小巴.咁就直到喇.

天富超難搵~個細商場我兜入去出左去3個唔同既出口再入返去兜多幾兜先再搵到,要預幾多時間先搵到間鋪,佢入面既商鋪號碼係好亂架
經常只做CD ROM ,薺睇唔覆''

論壇元老

ching 如果吾係住响屯門,考慮下係米要去,段估吾會有咩特別驚喜呀!

whyo 發表於 2012-10-17 00:31
天富超難搵~個細商場我兜入去出左去3個唔同既出口再入返去兜多幾兜先再搵到,要預幾多時間先搵到間鋪,佢入面 ...

唔係架.只要你過左達文.直行,見到間整TV鋪.行入去,第一個路口轉左.行多幾步就見到.

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

如果元朗過去,康樂路搭屯門Van仔,置樂落車OK!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

ybkwok 發表於 2012-10-17 00:34
如果元朗過去,康樂路搭屯門Van仔,置樂落車OK!

你...成日過黎執晒D好野.

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

我係wingk960 發表於 2012-10-17 00:34
你...成日過黎執晒D好野.

唔好意思,咁耐以來,淨喺達文買過一條金毛巾,
不過食住收背,屎埋!
次次都買唔到野,原來係你買哂
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

ybkwok 發表於 2012-10-17 00:38
唔好意思,咁耐以來,淨喺達文買過一條金毛巾,
不過食住收背,屎埋!
次次都買唔到野,原來係你 ...

我冇咁做過,我係一個窮鬼.3個月都買唔到1次魚..

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

我係wingk960 發表於 2012-10-17 00:41
我冇咁做過,我係一個窮鬼.3個月都買唔到1次魚..

3個月唔買,一買就買哂3個月既貨呢!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

可以試下搭巴士係置樂花園或屯興路下車丶近好多
36x24x32吋 (海迪维

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

我係wingk960 發表於 2012-10-17 00:07
跟手穿過一個商場.入面好多補習天皇既補習社,商場樓 ...

帶人去啦,講到咁復習,你都成日去架啦
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

論壇元老

我係wingk960 發表於 2012-10-17 00:25
我打得重辛苦呀..

禁遠

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

jackhathaway 發表於 2012-10-17 08:04
禁遠

你喺邊度出發架?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我係火星出發
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/