海水領域 SeaFishZone

樓主: ip123
打印 上一主題 下一主題

4點5CmBB眼鏡仙   [複製鏈接]

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

最佳新人

哈, 有D人真係好Q,
買一條魚,
點睇個價要你教?
要比你笑,

有冇咁膚淺呀?
真係好笑...........

賣 10蚊比你好冇?
自己去FS睇下,
一年流流長, 幾何會有呢D 魚B返先?

串D講句, 你有錢買咩? 你玩得起咩 ?
幼稚發明家.

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

個個人的喜好和價值觀都唔同,所以冇話邊個對或錯的,我最近無啦啦又想買返部單車但要 $29000 仲要未改和原裝 e幾日真係諗到頭都爆 買唔買好呢?

鐘意同埋啱用、有用咪買囉 超級版主!
學呀 "松" 話齋,最叻嘅唔喺可以搵幾多錢,而喺有能力可以使幾多錢!!

開口未哦
最愛賊仔

論壇元老

ice28720 發表於 2012-10-25 06:46
個個人的喜好和價值觀都唔同,所以冇話邊個對或錯的,我最近無啦啦又想買返部單車但要 $29000 仲 ...

買啦!
TIga

論壇元老

ice28720 發表於 2012-10-25 06:46
個個人的喜好和價值觀都唔同,所以冇話邊個對或錯的,我最近無啦啦又想買返部單車但要 $29000 仲 ...

Ching 5係要離開HK咩?重諗買車?

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

knec0412 發表於 2012-10-25 12:07
Ching 5係要離開HK咩?重諗買車?

可以寄過去架嗎

ice28720 發表於 2012-10-25 12:20
可以寄過去架嗎

師兄, 咁你買單車個時, 記得同單車鋪講留個盒呀...
想買乜心頭好呀?? (單車)

超級版主

永久禁言

Lehto 發表於 2012-10-25 13:01
師兄, 咁你買單車個時, 記得同單車鋪講留個盒呀...
想買乜心頭好呀?? (單車)

GIANT 2012 TRANCE X0

最佳新人 活躍會員 論壇元老

coolman 發表於 2012-10-24 23:37
哈, 有D人真係好Q,
買一條魚,
點睇個價要你教?

除咗私底下返魚無公開過之外, 呢條4.5cm眼鏡應該係香港第一次入到最細條ge眼鏡.
就算係youtube, 我search 咗好內都search唔到咁細條眼鏡.
14年1月26日,新40吋魚缸連沙缸共600升水。新手學玩瑚仙缸
主缸器材: 40吋缸連沙缸共600升水, SERA 環, MP40WES造浪, 2x250w鹵仔, 2x39W T5HO, PJ11000, H﹠S200, 豆樽 及 PO4x4.
13年8月26日爆60吋(800升水)滴漏魚缸後, 9月14日,一切從24吋背滴漏魚缸開始.

超級版主

永久禁言

e d 魚通常都係 VIP 睇先架啦! 有得比你地睇到真身都算係咁架哪。。

以前舊魚城我都見過4.5cm
最愛賊仔

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

小丑哥哥 發表於 2012-10-24 21:17
毛蝦,豐年蝦,不餵粒糧,我自己覺得最好,

在魚店食小小粒糧,現在乜都唔食,以試豐年蝦 etc....

小丑哥哥 發表於 2012-10-25 09:54
開口未哦

在魚店食小小粒糧,現在乜都唔食,以試豐年蝦 etc....

我現在的擔心, 只有真係喜歡養魚的人才明白, 無錯, 原來買貴魚返來,擔心情度,比起之前D魚, 真係高好多, 壓力大好多,好多. 而家仲未肯開口... PS: 見諒的一句.本來是分享喜悅的,無奈有太多..., 現在我只希望4eyebb 可以開口, 可以見到點樣變"成魚".

Raymond 發表於 2012-10-25 11:12

tks ...但現未開口