海水領域 SeaFishZone

查看: 6505|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

唔見咗條魚?! [複製鏈接]

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

樓主

[backcolor=rgba(255, 255, 255, 0)]缸中有條唔開口嘅定海神針,頭先搵過全缸都唔見佢,不過隻大菇就成個青蘋果咁圓碌碌,再望真d發覺隻菇表面凸起咗一小角,相信已經變咗做佢嘅墓穴[backcolor=rgba(255, 255, 255, 0)]

我是買魚狂…也是死魚皇

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

沙發
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

板凳
小丑劏房:snowcassox7 白金x2黑雪x2 混種背心x2
https://m.facebook.com/happyclownswork/
facebook香港小丑繁殖交流分享區

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

地板
今次真係一個月唔可以唔再買魚了。

青蘋果是兇手嗎?  怎麼食的,想了解下..

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

所以我唔會養D會食魚嘅珊瑚.

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

論壇元老

最佳新人 活躍會員

G-force 發表於 2012-10-27 00:15
今次真係一個月唔可以唔再買魚了。

旅行間死咗條畢畢,之後返到嚟佢哋就開始死俾你睇
先係豹紋蝶之後有細黃尾灰仙、珠仙B、香蕉蕃、紅蕃古B(RT)、藍吊仔(RT)同定海神針B(RT)。今朝一早仲見到一條魚乾係地上,認屍後確定係子彈魔,佢仲有7日就一歲㗎喇 ...... 你話係咪唔買唔得吖
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

edmund125 發表於 2012-10-27 00:32
青蘋果是兇手嗎?  怎麼食的,想了解下..

條定海神針成兩個幾禮拜都未開口,已瘦到冇乜力游水先俾象耳菇打包啫
我是買魚狂…也是死魚皇

大菇確係有潛在危險...

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

HTM 發表於 2012-10-27 09:31
先係豹紋蝶之後有細黃尾 ...

買啦買啦

論壇元老

最佳新人 活躍會員

eddie330 發表於 2012-10-27 10:21
..........
去旅行d魚有死傷..有時真係好難避免,,
師兄加魚啦~帶埋我去呀{:6 ...

算係咁啦...絕大部份都係返嚟先死
你揀魚叻過我邊洗我帶
係呢,買唔買到魚友條幢仔呀
我是買魚狂…也是死魚皇

最佳新人 活躍會員 熱心會員

通常魚細體弱,才會給珊瑚吃掉的.

論壇元老

最佳新人 活躍會員

eddie330 發表於 2012-10-27 11:23
最尾都係冇買..諗諗下唔博住,
因為新入條西非未放,加上有條11哥就黎拎..
so..冇時間 and 空間一次過攪3 ...

十一哥。。。
等你出post分享好消息
我是買魚狂…也是死魚皇

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

又有藉口去買魚呀!

論壇元老

最佳新人 活躍會員

peterleung 發表於 2012-10-27 11:20
通常魚細體弱,才會給珊瑚吃掉的.

認同!正如魚冇態先會俾醫生蝦食一樣
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

Galaxy 發表於 2012-10-27 11:29
又有藉口去買魚呀!

唉...有得揀我會搵個好d嘅藉口囉
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

HTM 發表於 2012-10-27 09:31
先係豹紋蝶之後有細黃尾 ...

買魚買上癮..

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

呢次真係死得魚多囉
。但又可大量括入。
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/