海水領域 SeaFishZone

樓主: HTM
打印 上一主題 下一主題

兩位新朋友。。。 [複製鏈接]

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

kwong426426 發表於 2012-10-28 23:29
條金毛好靚仔呀

擹大手版...你想點呀
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-29 11:52
我好少去南面,東面果個琴日都有去,
見到有一條,無問價,因為唔係我杯茶

我都係噚日遇上金毛仔o架喎
我是買魚狂…也是死魚皇

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

HTM 發表於 2012-10-29 12:07
我都係噚日遇上金毛仔o架喎

我琴日約壹點鐘左右啦!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-29 12:10
我琴日約壹點鐘左右啦!

我都係咁上下, 點半鐘倒啦...當時仲見到有個小妹妹話要買魚, 媽咪揀魚後俾錢
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

噚晚試餵金毛仔已經肯開口食片糧, 雖然魚仔細細都有d皮氣, 暫時只係右邊身有少少花, 其他都大至向好...去片

我是買魚狂…也是死魚皇

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

靚仔
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

論壇元老

最佳新人 活躍會員

陸判 發表於 2012-10-29 13:32
靚仔

多謝師兄讚我......

......條魚仔
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

HTM 發表於 2012-10-29 11:48
同上...師兄你又睇得明嗎

Ching, 真心5明

論壇元老

最佳新人 活躍會員

knec0412 發表於 2012-10-29 14:03
Ching, 真心5明

唔明講到明 ... 牛牛角東x or x海, 明喇掛
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

HTM 發表於 2012-10-29 14:52
唔明講到明 ... 牛牛角東x or x海, 明喇掛

5好意思,小弟有點XX,真是.......多謝明示。c兄係咪常去E間睇ka?你買果時重有幾多條ar?佢多5多返毛巾Bka?可否PM我價ar?因我好少去E邊睇,tks ching

論壇元老

最佳新人 活躍會員

eddie330 發表於 2012-10-29 14:59
C hing 又捉好野

係好運又捉到平嘢至o岩呀
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

knec0412 發表於 2012-10-29 15:00
5好意思,小弟有點XX,真是.......多謝明示。c兄係咪常去E間睇ka?你買果時重有幾多條ar?佢多5多返毛巾Bka ...

師兄唔洗咁認真, 玩魚至緊要開心
答 : 就腳所以常去... 買時仲有一條約5"... 通常返 <1" 或 >4"... 價一般比魚街平少少, 當然有例外啦
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

eddie330 發表於 2012-10-29 15:57
下次好運見到平野幫我捉埋啦~

NO PROBLEMS ... around 2"魚仔o丫嗎, 見到好嘢就call下你啦
我是買魚狂…也是死魚皇

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

HTM 發表於 2012-10-29 12:27
我都係咁上下, 點半鐘倒啦...當時仲見到有個小妹妹話要買魚, 媽咪揀魚後俾錢

一心想去搵麒麟仙,無哂,咪落魚街囉!
其實琴日都係我第一次去呢幾間魚鋪
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-29 17:09
一心想去搵麒麟仙,無哂,咪落魚街囉!
其實琴日都係我第一次去呢幾間魚鋪

3日前都見有麒麟仙, 兩條放近門口個缸就冇人吼, 入少少個缸果兩條就好正, good size又精靂...不過俾人留咗
我是買魚狂…也是死魚皇

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

HTM 發表於 2012-10-29 17:34
3日前都見有麒麟仙, 兩條放近門口個缸就冇人吼, 入少少個缸果兩條就好正, good size又精靂...不過俾人留& ...

我問老闆,係唔係有麒麟仙,佢一句就&#135291;埋黎,
(無啦,咁遲黎)
大佬,我唔係住樓上架,有咪有,冇咪冇囉!
所以即走!去魚街執條幢仙,費事再等麒麟啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-29 17:57
我問老闆,係唔係有麒麟仙,佢一句就&#135291;埋黎,
(無啦,咁遲黎)
大佬,我唔係住樓上架,有咪有, ...

幢仙係打仔,麒麟仙係怕醜仔。。。師兄,兩條都好大分別下喎
我是買魚狂…也是死魚皇

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

HTM 發表於 2012-10-29 21:07
幢仙係打仔,麒麟仙係怕醜仔。。。師兄,兩條都好大分別下喎

其實係無諗過買幢,一心想去king sir 度買麒麟仙,
不過唔夠手快!
跟手上C 9 ,咁就出左事啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2012-10-29 21:49
其實係無諗過買幢,一心想去king sir 度買麒麟仙,
不過唔夠手快!
跟手上C 9 ,咁就出左事啦!

我自問都冇乜可能買到K蛇d精品,試過幾次見佢出post返魚就上去睇,d精神靚仔嘅都放晒籌碼,問價都慳返
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

HTM 發表於 2012-10-29 16:08
師兄唔洗咁認真, 玩魚至緊要開心
答 : 就腳所以常去... 買時仲有一條約5"... 通常返

Ching,tks,如果ching下次有機會見到既話而可以通知小弟就更好了