請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 1291|回復: 5

[出讓] 放皇帝 [複製鏈接]

發表於 6 天前 |顯示全部樓層

目測5寸皇帝$500 20200112_221813_compress59.jpg

好態大食!

發表於 5 天前 |顯示全部樓層
$400,ok嗎?

發表於 5 天前 來自手機 |顯示全部樓層
快走$450、健康大食!

發表於 4 天前 |顯示全部樓層
看片91339680

補充內容 (2020-1-14 11:50):
我想看片

發表於 4 天前 來自手機 |顯示全部樓層

如果真係有意想要、我唔介意可Whatsapp睇片!
有個師兄問完一大輪、睇埋片、又話魚靚、搞一大輪又話諗、跟住又唔要!
唔要唔緊要!唔好搞咁多、一句唔好意思都無!
不過算喇!我唔會公開呢位師兄!
希望佢下次、唔好再影響其它師兄!

發表於 4 天前 來自手機 |顯示全部樓層
已Hold