海水領域 SeaFishZone

查看: 3557|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

過淡後畢畢開囗 @-@ 驚喜 [複製鏈接]

樓主

今天本來去集中營找火鳥 點知見到好多細畢畢
30雞玩一玩啦 找條啄缸邊 其實大部分好態 應該新返
火鳥同紫火照買

最佳新人

沙發
師兄在那裡買的

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

板凳
睇下可以養到幾多日
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

論壇元老

地板
6ching,睇你Dpost都知你係養碟高手,想請教你一下我買左條畢畢,人字同關力,冇Q缸直車落缸,3日左右掉舊蝦肉落去,見佢地有食,甘0K嗎?另你C過畢畢同人子長養幾耐ar?tks

論壇元老

陸判 發表於 2012-12-12 20:50
睇下可以養到幾多日

6ching,睇你Dpost都知你係養碟高手,想請教你一下我買左條畢畢,人字同關力,冇Q缸直車落缸,3日左右掉舊蝦肉落去,見佢地有食,甘0K嗎?另你C過畢畢同人子長養幾耐ar?tks

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

高手就真係唔算得上,只係死魚死得多 ,經驗多嘖
條魚肯食蝦肉已無問題,只係你會唔會長期餵蝦肉比d 魚食
我依家條人字就養左差唔多兩年,畢畢暫時最長養過一條係三個月

論壇元老

RE: 過淡後畢畢開囗 @-@ 驚喜

陸判 發表於 2012-12-12 23:34
高手就真係唔算得上,只係死魚死得多 ,經驗多嘖
條魚肯食蝦肉已無問題,只係你會唔會長期餵蝦肉比d 魚食 ...

會ar,其實蝦肉以前買俾D蝦食,E家就俾D蝦食死魚(如不幸)或食糧,所以D蝦肉重有好多(因本人5食蝦)。乜不不甘難養Ka?ching甘高都只能3個月?甘我2星期已賺了

陸判 發表於 2012-12-12 20:50
睇下可以養到幾多日

有冇tips可以長一點?

光頭髮 發表於 2012-12-12 20:32
師兄在那裡買的

有集中營無幾間

監督員

清道夫

yperson 發表於 2012-12-13 00:00
有冇tips可以長一點?

畢畢真係撞彩