請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: tina_leung424

好亂..幫下手唔該 [複製鏈接]

我就當小說每曰咁睇。。。。

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

sos 發表於 2013-1-10 19:58
阿管理員發生乜野事點解我回 post 條 link 會 del 左??

係唔係呢度唔俾人 post link 架????

[3] 請勿盜連或盜文
在發表文章或回覆時,一切非原創或自設之作品, 請在標題及內文應加上[轉貼], 並列明出處, 如網頁link, ftp link. 以表明立場及對原創者和知識版權的尊重。
不可張貼未經批准之網站超連結!
如有網友發現懷疑有版權問題之文章, 請以pm形式通知該版版主或網主處理.

如果樓主覺得係在下系到搞事,如果樓主唔喜歡在下既說話,在下唯有講一聲抱歉,只是在下真心希望樓主你會動手做功課而已,只係咁大個人連小小說話都唔聽得既,在下只好對摺十次以解各下心頭之恨,此乃貴post 最後發言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

車。。花左20分鐘體完`` 一位女師姐引發的血案