海水領域 SeaFishZone

樓主: tina_leung424
打印 上一主題 下一主題

好亂..幫下手唔該 [複製鏈接]

樓主

又一態度問題....
遇上發問,解者少反問,多正解,"寸"基本上難以生成~旁觀者亦難動你之....
被解者帶禮貌及道謝,乃是解題者的動力來源,
否則..關人很事!

沙發
係處理,唔係清走

板凳
我係wingk960 發表於 2013-1-4 21:32
我只可講係養到.但靚唔靚真係..見人見智.我老大個缸都係咁玩.
但正好多.佢重有養角仔..

Ching... 其實你老大係邊個??你提過好多次,好想知,好想睇下佢個缸,想學下嘢,感激。

地板
我係wingk960 發表於 2013-1-7 13:18
嘿嘿。佢佢個缸玩完了。開頭玩軟野。。唔聽我講。係都要落魚。玩左一年。唔得了。再轉角仔。又養左一年。 ...

真可惜,以前我都唔中意rt.人地post珊瑚,睇都唔會睇,但到自己試下就上癮,記得第一件買的是太陽花,,一家四口圍住睇佢食豐年蝦,感覺好奇妙,老虎仲話石頭竟然識食嘢,唔怪之得你老母話石頭爆你出嚟啦,我當時O晒咀。。。

7條魚 發表於 2013-1-9 13:41
之前同石頭爆討論rt吾一定好多器才先玩到,帖埋圖,討論下,自己粒晒咀!轉頭係第二個帖話人扮高手!
佢未玩個 ...

CHING...我查過好友無"石頭爆"呢個人,而我又剛剛提過石頭爆....其實係咪指我??