海水領域 SeaFishZone

樓主: 司空火兒
打印 上一主題 下一主題

不可能的任務(新手切勿模仿)   [複製鏈接]

chihim 發表於 2013-1-14 13:09
你明知會死n 條,甘點解叫我再try one more time?

同情d 魚? 哈。。。

見你咁支持樓主, 咪提議你有樣學樣囉

timmysfxc 發表於 2013-1-14 11:49
CHING, 真係唔好再係呢個post就呢個topic爭論落去了... 你已經充分表達左你點解覺得呢個實驗唔好. 無論同 ...

唔好意思, 我都想收手, 但你見到, 連監督員都咁講說話

Draculas 發表於 2013-1-14 20:33
而家你睇唔到有咩用但係唔好去否定住啦~

正如樓主開頭一段說話:

1000年前在20楼咁高無裝備下跳落街會死, 1000年後既今曰在20楼咁高無裝備下跳落街一樣會死

最佳新人 活躍會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

bluetang 發表於 2013-1-14 20:42
你個腦淨係裝住D屎屎尿尿架?
何以見得? 呢d唔知算唔算人身攻擊?

何以見得? 呢d唔知算唔算人身攻擊?我見你回覆全部都屎屎尿尿以見得~況且呢個係一個問題唔係一個論點......算人身攻擊嗎?

家陣樓主話放條水係個充滿屎屎尿尿既桶咩??人地都話用新水同會換水囉咁都要同情條魚??
樓主話一個禮拜先換一次水
一條魚一個桶一個禮拜換又有咩問題先?

我都好同情你~~
我同情你多d

假設你去完屙屎之後會沖廁....但係以你既纙緝....你亦然係活係一個充滿屎屎尿尿既屋企~
以你既纙緝, 我估你去完屙屎之後一個禮拜先沖廁

我想講既係,樓主認為一個禮拜換一次水係足夠既,而你又認為唔足夠~咁如果條魚係過三個月,呢個既眼法以經係佢既功力所在啦

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

屎屎尿尿
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

bluetang 發表於 2013-1-14 20:56

監督員都係人黎既者~~

我好簡單~對咩人講咩話~

你認為我講D咁既說話唔岩,與此同時你又覺得你態度係冇問題既~我同你道歉又點話丫

但係如果你態度一開始有問題既就唔好話我講埋D咁既野喇~

bluetang 發表於 2013-1-14 21:04
1000年前在20楼咁高無裝備下跳落街會死, 1000年後既今曰在20楼咁高無裝備下跳落街一樣會死

有冇睇金雞2呀~

早幾年沙士會死人......若干年後沙士仲少事過感冒呀

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

bluetang 發表於 2013-1-14 20:54
見你咁支持樓主, 咪提議你有樣學樣囉

乜?我同你講野又關樓主事?

你米系人都燒先得ga。可能開頭都系討論,不過現在我體你系死頂多過討論魯。

樓主點做我真系無意去理。

Draculas 發表於 2013-1-14 21:11
何以見得? 呢d唔知算唔算人身攻擊?我見你回覆全部都屎屎尿尿以見得~況且呢個 ...

我見你回覆全部都屎屎尿尿以見得~況且呢個係一個問題唔係一個論點......算人身攻擊嗎?
我都講左好多論點, 你冇睇到咩...你果個都算係問題? 咁我講 "你係唔係用個屎弗諗野?" ok嗎?

我想講既係,樓主認為一個禮拜換一次水係足夠既,而你又認為唔足夠~咁如果條魚係過三個月,呢個既眼法以經係佢既功力所在啦
你好似没有看清楚我寫既野..

連監察人都著燈,呢個POST有排睇

Draculas 發表於 2013-1-14 21:16
監督員都係人黎既者~~

我好簡單~對咩人講咩話~

我態度有乜問題?

chihim 發表於 2013-1-14 21:28
乜?我同你講野又關樓主事?

你米系人都燒先得ga。可能開頭都系討論,不過現在我體你系死頂多過討論魯 ...

你無意去理, 咁你又入黎

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我真係傻架

管理員

我係新手

第10版
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

Draculas 發表於 2013-1-14 21:18
有冇睇金雞2呀~

早幾年沙士會死人......若干年後沙士仲少事過感冒呀

記住樓主而家唔係發明左"咩新方法"去試, 佢只係吸屎, 加鈣水/綠水

管理員

海水領域灌水之王

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-1-14 21:52
第10版

得咁小
我真係傻架

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

=___=  同情.... 我吾信佢無養死過魚..
同情就去食樹皮啦 !!
d 樹都好可憐 !!!
你都係去自吸自足啦..

司空等你既消息 !!!

bluetang 發表於 2013-1-14 21:35
我見你回覆全部都屎屎尿尿以見得~況且呢個係一個問題唔係一個論點......算人身攻擊嗎?
我都講左好多論點 ...

我都講左好多論點, 你冇睇到咩...你果個都算係問題? 咁我講 "你係唔係用個屎弗諗野?" ok嗎?

O 唔 OK 咪睇下你點解釋囉~

我就解釋左因為你回覆都係屎屎尿尿所以先咁提問~

唔知你又基於咩有咁既屎尿問題呢

bluetang 發表於 2013-1-14 20:56

講真,平心而論,好難怪監督員咁講。

我之前同你爭論,唔係我睇唔到你個point。只係我特登同你唱反調,你講1我講2,你大聲我更大聲。我想prove比你睇既,唔係邊個岩,我只係希望你見到凡事唔單單只有你睇到個一面。價值呢d野無對同錯,無須要將自己一套強加於別人身上。表達既表達左。唔須要用你自己把尺去度人。講到態度問題… 相信好多人都同你講過同你嘈既原因唔你你講既內容而係態度。大家都係咁講,你咪信下lor。

黎forum都係想學下野,識下朋友,傾下計姐。無必要為左一d"個人價值觀“既問題去同大家過唔去。最重要既,係你都未必一定岩晒,對吧… 我同你嘈又嘈過,平心靜氣講又講埋。真係希望你明白姐。 放鬆d,開過個post分享下你養魚既心得仲好啦。

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

bluetang 發表於 2013-1-14 21:39
你無意去理, 咁你又入黎

。。進入亂來狀態。。。

危險危險