海水領域 SeaFishZone

樓主: 司空火兒
打印 上一主題 下一主題

不可能的任務(新手切勿模仿)   [複製鏈接]

版主

繁殖學研究生

最佳新人 活躍會員 熱心會員 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

ice28720 發表於 2013-1-11 22:20
司空!專心去做啦。不雖要理其他沖住而來的冇謂人。

多謝各位既支持,不過真係好累要訓了,
明天更新,謝謝

論壇元老

x10

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

x10000000000000
我真係傻架

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

ching 加油
☉︹☉

超級板主 成個post得我一個留負面回覆 請問無謂人係咪指我 如果係 請指出我講左乜令你咁講

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

佛為一注香,人為一口氣 

我條火焰買翻來 Q左兩日 對粒粒無反應。。理西區 直接車入主缸

只見區食苔,對粒粒都系無反應

Ching好有心機!

加油!!

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

bluetang 師兄!不用咁敏感 wor
1. 留負面回覆 , 不等如冇謂人
2. 討論問題一定會有正有反
3. 我同司空的養魚方法和用器材都是完全不同的,我都想靜心等待睇報告

最後我覺得你不似理性討論,明眼人都睇得出似想攪事!

最佳新人

支持你師兄
40 x 18 x 32 寸滴漏缸,Waveline DC-5000上水泵,36寸LED燈,黃旗倉(2012/5月入,開缸功臣),白尾(2012/10月入),馬代珠仙(2012/10月入),金眼吊(2012/10月入),高蘭(2012/11月入),黑巴士(2012/11月入),一幢仙(2012/12月入),耳班(2012/12月入),藍吊 x 2(2012/12月入),青魔 x 2(2012/12月入),馬代皇帝(2013/1月入),番茄(2013/1月入),東非金刀 (2013/2月入),東非皇帝(2013/2月入),東非醫生(2013/2月入),馬代粉吊(2013/3月入),藍面bb(2013/4月入),美國法仙(2013/6月入),紅海紫吊(2013/8月入),台灣白月(2013/10月入),籃仙bb (2014/2月入)

ice28720 發表於 2013-1-11 23:27
bluetang 師兄!不用咁敏感 wor
1. 留負面回覆 , 不等如冇謂人
2. 討論問題一定會有正有反

永久禁言

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

chihim 發表於 2013-1-12 00:06
永久禁言

如不是太過份的話本人都不會做e個動作,本人只是希望大家可以理性地討論和研究新方法!

最佳新人

ice28720 發表於 2013-1-12 00:16
如不是太過份的話本人都不會做e個動作,本人只是希望大家可以理性地討論和研究新方法!

。。。教下我 條火焰仙 吾開口 點搞。。only 食D苔 怕區吾知幾時暴弊

論壇元老

永久發鹽

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

ice28720 發表於 2013-1-12 00:16

你吾會咁做我驚我會

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

joeymanman 發表於 2013-1-12 00:24
你吾會咁做我驚我會

我真係傻架

論壇元老

永久發鹽

傻傻地單眼仔 發表於 2013-1-12 00:34

如不是咁污jo都吾使掃垃圾

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

joeymanman 發表於 2013-1-12 00:46
如不是咁污jo都吾使掃垃圾

垃圾掃返垃圾堆
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

論壇元老

永久發鹽

陸判 發表於 2013-1-12 00:50
垃圾掃返垃圾堆

年尾大掃除

Ice 板主 究竟我講左咩野令明眼人覺得我係有心搞事 如果係度講左唔啱板主聽既說話就係有心搞事 咁唔使禁我言 我會自動唔玩 請放心