海水領域 SeaFishZone

樓主: 司空火兒
打印 上一主題 下一主題

不可能的任務(新手切勿模仿)   [複製鏈接]

論壇元老

bluetang 發表於 2013-1-18 18:36
我依家係無奈, 無諗過累到海 ching

師兄, 我無所為架.... 我係咁諗...... 驚你累唔到我乍....

論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-1-18 19:57
嘩仲講緊各自各既偉論呀放鬆D啦,正所為各施各法,各廟就各菩薩,唔同師父有唔同 ...

呢D公仔用得唔錯.... , 我明嘜叫偉論....呢度一向都多 所以我好 like 呢度架, 多謝多謝。

論壇元老

司空火兒 發表於 2013-1-18 20:02
2013年1月18日(第八日)更新

魚仔冇事,仍舊食野同[便便],我亦如常照顧

公喜公喜...... 一個信念既實驗,唔需要什麼數據去支持的....... 有道理....

論壇元老

司空火兒 發表於 2013-2-17 23:40
2013年2月17日(第三十八日)更新

茅得頂.......

論壇元老

[2] 請勿污辱或粗口罵戰
希望各會員能理性討論,互相尊重,不希望各會員人身攻擊,污辱,詆毀, 煽動, 單打個別民族、地區人民,粗言穢語或帶有粗口的貼圖。
污辱泛指言詞卑劣,利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方,令人難堪,及以貶義之字詞形容對方。
由於各人定義有別,若有嚴重爭議,會領域裁判團作出仲裁。

汚辱......

論壇元老

又到此比個

論壇元老

bluetang 發表於 2013-3-13 13:13
真係歪理連篇 搵位入, 都要比倒位人入先得架
宅男匿埋係屋企日日睇咸片自慰去證明曰曰自慰係冇問 ...

Hi..... 仲未出境

論壇元老

bluetang 發表於 2013-3-13 13:54
hi  你都想踢我出境

刀想......

論壇元老

司空火兒 發表於 2013-3-13 20:33
2013年3月13日(第六十二日)更新

好明顯屈到屎..... 救得番就堅.....