請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 5555|回復: 18

窮人恩物 勿見笑! [複製鏈接]

論壇元老

本來想買部6D, 隻老虎話: 乜你識影相咩? 我話: 學囉...  
                            佢話: 咁咪係囉..新手揸車, 實HIGH花, 唔准買咁貴..!
                            真係俾佢吹漲!!

60D + 1.4 50MM + 18-200MM KIT LENS

60D + 1.4 50MM + 18-200MM KIT LENS

買魚買上癮..

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

60D 都係一部好機

論壇元老

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

而家幾$?
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 論壇元老

用呢部都算窮人?拱我咪。。。。

論壇元老

ko1008 發表於 2013-1-17 08:42
用呢部都算窮人?拱我咪。。。。

你冇見D CHING用5D3呀,6D呀個個都話自己係窮人, 咁60D當然係窮人恩物啦....
買魚買上癮..

論壇元老

ice28720 發表於 2013-1-17 05:59
60D 都係一部好機

我都咁樣覺得;雖然出0左兩年多...
買魚買上癮..

論壇元老

ybkwok 發表於 2013-1-17 08:21
而家幾$?

水貨 $10300 ONLY!!!!
買魚買上癮..

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

alan@aqua 發表於 2013-1-17 11:48
水貨 $10300 ONLY!!!!

雙鏡KIT?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

同行貨價錢差距有一大截!
買魚買上癮..

論壇元老

ybkwok 發表於 2013-1-17 11:51
雙鏡KIT?

60D + 18-200 KIT LENS $7800
1.4 50 另外買 $2470
ALL MADE IN JAPAN!
買魚買上癮..

最佳新人 活躍會員 熱心會員 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

60D 係好機尼架
窮等人家...........藍仙仔

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

alan@aqua 發表於 2013-1-17 11:55
60D + 18-200 KIT LENS $7800
1.4 50 另外買 $2470
ALL MADE IN JAPAN!

我都睇啱呢部18-200應該唔係好夠用
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

CHING恭喜出咗新機
如果選擇買APS-C機, 我都一定揀60D
快快試機放相~~

恭喜C hing 有新玩具玩。
窮等人家-------峰峰仔

論壇元老

chris 發表於 2013-1-17 13:35
CHING恭喜出咗新機
如果選擇買APS-C機, 我都一定揀60D
快快試機放相~~

買魚買上癮..

論壇元老

峰峰仔 發表於 2013-1-18 00:24
恭喜C hing 有新玩具玩。

買魚買上癮..

最佳新人 論壇元老

記住影相係 "技術先決", 玩器材唔係比器材玩
P.S. 呢set器材足夠影靚相了..........

論壇元老

nickcw 發表於 2013-1-20 21:15
記住影相係 "技術先決", 玩器材唔係比器材玩
P.S. 呢set器材足夠影靚相了..........

買魚買上癮..