海水領域 SeaFishZone

樓主: jn168
打印 上一主題 下一主題

今日初四破才入手 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2013-2-13 23:01
我細佬過年前都喺海腳買左兩條TOMb,
價錢相同,各有各睇!
因為我之前都去過買魚,個老闆實牙實 ...

呢個海同第二個海既分別
☉︹☉

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

kwong426426 發表於 2013-2-13 23:07
呢個海同第二個海既分別

係呀,我再追問,佢話同我講,我都唔會明,
所以即撇!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

ybkwok 發表於 2013-2-13 23:16
係呀,我再追問,佢話同我講,我都唔會明,
所以即撇!

呢間我未去過
我諗佢自巳都唔明
☉︹☉

論壇元老

大大狼狗

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

Tom B

我覺得似藍仙多D?

論壇元老

大大狼狗

D色仲差過正常藍仙仔
你巳被海國呃左啦

論壇元老

heary 發表於 2013-2-14 00:04
D色仲差過正常藍仙仔
你巳被海國呃左啦

no problem!自己ok就得啦!吃不到的葡萄是X的

論壇元老

大大狼狗

吃不到的葡萄是X的
弓起海國賣出甜葡萄

我係wingk960 發表於 2013-2-13 22:37
影俾你睇.但我只係吹下水.至在POST相.

你條重似 tom 仔多d

bluetang 發表於 2013-2-14 00:13
你條重似 tom 仔多d

我識鬼分咩.見5舊.理得佢係湯太藍咩.識郁就捉喇.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

jn168 發表於 2013-2-14 00:06
no problem!自己ok就得啦!吃不到的葡萄是X的

ching, tom 仔背其下其既彎位邊都應該有藍紋, 你果條唔覺有
tom 仔有幾貴, 有幾難搵.甚麼"吃不到的葡萄是酸的", 都唔知你 up乜春

論壇元老

bluetang 發表於 2013-2-14 00:19
ching, tom 仔背其下其既彎位邊都應該有藍紋, 你果條唔覺有
tom 仔有幾貴, 有幾難搵.甚麼"吃不到的葡萄是 ...

唔知我up乜春你又撘傘

論壇元老

大大狼狗

bluetang 發表於 2013-2-14 00:19
tom 仔有幾貴, 有幾難搵.甚麼"吃不到的葡萄是 ...

咁樣的湯仔又真係幾難有人會買度

jn168 發表於 2013-2-14 00:21
唔知我up乜春你又撘傘

就係唔知你up乜春先要搭傘, 比個機會你解釋下

heary 發表於 2013-2-14 00:23
咁樣的湯仔又真係幾難有人會買度

難食的葡萄

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2013-2-14 00:14
我識鬼分咩.見5舊.理得佢係湯太藍咩.識郁就捉喇.

講真,話你果條係湯,仲有說服力,
我之前去海國既經驗同我講,
買大少少,自己睇,唔好信哂佢!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

我到現在都係未識分別 1~4" 內的湯臣

ybkwok 發表於 2013-2-14 01:23
講真,話你果條係湯,仲有說服力,
我之前去海國既經驗同我講,
買大少少,自己睇,唔好信哂佢!

一個連買灰同法都買錯既傻佬黎講.理鬼得佢,湯太藍咩.佢話藍未藍囉.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

ice28720 發表於 2013-2-14 01:28
我到現在都係未識分別 1~4" 內的湯臣

4寸以後,連我呢D新手都識分啦
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500