海水領域 SeaFishZone

樓主: bb.wong
打印 上一主題 下一主題

搵相機 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

nickcw 發表於 2013-2-28 23:35
皮皮聲咁係好啦!!!

放心啦,呢個師兄係有錢人,佢養魚都專玩精品,唔貴嘅魚唔買架  
窮等人家...........藍仙仔

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

超有米師兄!

最佳新人 論壇元老

新手 發表於 2013-3-1 00:06
放心啦,呢個師兄係有錢人,佢養魚都專玩精品,唔貴嘅魚唔買架

咁就唔同晒, 大機加鏡..........

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

唔屎講!金圈 x Fx機

最佳新人 活躍會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

nickcw 發表於 2013-3-1 00:12
咁就唔同晒, 大機加鏡..........

要玩大底

大家真係識講笑,我d普通野黎姐,不過我冇乜興趣影相,但部儍瓜機成曰focus唔到,至想買過部,單反真係唔喜歡,反而fai師兄介紹呢兩部幾鍾意,canon g15 同canon sx50 ,貪佢靚啲,唔鍾意啲復古樣。

最佳新人 活躍會員 熱心會員 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

bb.wong 發表於 2013-3-1 13:04
大家真係識講笑,我d普通野黎姐,不過我冇乜興趣影相,但部儍瓜機成曰focus唔到,至想買過部,單反真 ...

Canon G15 光圈大D,有微距   

窮等人家...........藍仙仔