請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: HTM

你見到我嗎? [複製鏈接]

HTM 發表於 2013-3-17 19:50
同師兄買時話明未開口,返嚟試過蝦乾、活淡水魚佢都冇反應,咁啱今朝死咗隻醫生蝦,咪 ...

專食醫生蝦。食窮你

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

都好似幾好玩.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

HTM 發表於 2013-3-17 19:50
同師兄買時話明未開口,返嚟試過蝦乾、活淡水魚佢都冇反應,咁啱今朝死咗隻醫生蝦,咪 ...

乜都要試下啦,未開口可能係見唔到細魚呢?
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

勁得意

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

HTM 發表於 2013-3-17 19:34
我覺得似蜘蛛俠對眼罩多d

真係幾型
過引
☉︹☉

論壇元老

新仔一名

愛情就像鬼,相信的人多,遇見的人少。