請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: ybkwok

今日兩入 [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2013-4-1 00:27
你頭像個條係唔係金刀黎架.

係呀,佢個頭果條係金刀黎架
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

大個左個樣好似冇咁靚,不過有機會都整返條..
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2013-4-1 00:40
大個左個樣好似冇咁靚,不過有機會都整返條..

而家已經係機會啦,通街都係,$380 ,最平
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

Wing哥哥,金刀好易養㗎,對你無難度!去馬啦!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

Ybkwok大哥哥出現啦,好有貨喎,兩樣係好嘢!你啲魚真幸福!

好想睇wm36實際運行個樣, 有興趣整返個玩

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

xakz1002 發表於 2013-4-1 01:27
好想睇wm36實際運行個樣, 有興趣整返個玩

可能係我個缸有成28寸水位,眼睇就少少浪,
但係D魚就搖下搖下咁,好high
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

Galaxy 發表於 2013-4-1 01:22
Ybkwok大哥哥出現啦,好有貨喎,兩樣係好嘢!你啲魚真幸福!

我要賣魚換架
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

活躍會員 論壇元老

兩件好野,睇到口水流

ybkwok 發表於 2013-4-1 01:33
可能係我個缸有成28寸水位,眼睇就少少浪,
但係D魚就搖下搖下咁,好high

正丫...期待你條片
☉︹☉

論壇元老

原來你出魚街就係買做浪, 我個幾禮拜前係深之都買左個呀(諗住用係13"缸仔),其實我都好質疑佢會太勁了,但俾兩位TOP SALES攪掟左我... 返到屋企一試...嘩...好似8號風球!! 跟住劈左係度, 不過你30"應該又太細...算啦...交易廣場見! 但我個貴咁多嘅?($540+$720) 唉....冇計..做我果行"握"得人多......所以...

台灣 Macro Aqua 變頻造浪 適用12-48吋
http://www.seafishzone.com/forum ... 73&fromuid=7351

買魚買上癮..

alan@aqua 發表於 2013-4-1 04:18
原來你出魚街就係買做浪, 我個幾禮拜前係深之都買左個呀(諗住用係13"缸仔),其實我都好質疑佢會太勁了,但俾兩 ...

你個靚仔d喎
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

我係wingk960 發表於 2013-4-1 08:19
你個靚仔d喎

都係同一個LEVEL...
買魚買上癮..

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

有錢人買雞心,我問佢開1200,你買左幾多錢呀。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-4-1 12:47
有錢人買雞心,我問佢開1200,你買左幾多錢呀。

你咁問法,你認為佢開平左你?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

ybkwok 發表於 2013-4-1 12:55
你咁問法,你認為佢開平左你?

睇佢咁問一定係啦.

alan@aqua 發表於 2013-4-1 12:17
都係同一個LEVEL...

梗係唔同啦靚仔d爭好多架.

論壇元老

原來要仟仟聲架...都唔平喎!
買魚買上癮..

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

我係wingk960 發表於 2013-4-1 13:12
睇佢咁問一定係啦.

四嫂都有四條,1K細紅心,
我俾多2舊,又大紅心,又白下巴,值既!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

剛買, 18吋背滴尚算可以