海水領域 SeaFishZone

樓主: ybkwok
打印 上一主題 下一主題

今日兩入 [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-4-5 23:55
上限8舊你就好啦

其實我諗,上限8舊買蝶魚,選擇會多過仙魚!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-4-5 23:55
上限8舊你就好啦

你唔好扮晒野.我睇你個群組.你地成班都倒錢落海咁倒.你幾時切D皮俾我玩下..
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2013-4-6 00:00
你唔好扮晒野.我睇你個群組.你地成班都倒錢落海咁倒.你幾時切D皮俾我玩下..

你督爆左河管,仲想要皮?
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

ybkwok 發表於 2013-4-5 23:59

係..好似紅海貴族,好靚,但我真係唔敢玩...因為我既性格.佢多數都會死.除非佢返黎就開口.唔係我真係冇咩心機攪.
當我用埋蝦膠都唔食既話.我就冇心情理了.金丁個D我又唔覺得太靚喎.反而D平蝶.人字呀.雙印個D我又覺得幾靚.但冇次養得到.真係玩死..
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

ybkwok 發表於 2013-4-6 00:02
你督爆左河管,仲想要皮?

HAHAH.俾我都唔要喇...個D野好麻煩架..

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我係wingk960 發表於 2013-4-6 00:00

你唔要我就
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

ybkwok 發表於 2013-4-5 23:59

我見到有黑瑪利好靚唔敢買
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-4-6 00:15
你唔要我就

你好殘忍.將D野鋸黎鋸去.如果係魚又點分呢.

管理員

我係新手

我係wingk960 發表於 2013-4-6 00:17
你好殘忍.將D野鋸黎鋸去.如果係魚又點分呢.

下個到你

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-4-6 00:18
下個到你

我JJ太大....你地分唔晒....

管理員

我係新手

我係wingk960 發表於 2013-4-6 00:19
我JJ太大....你地分唔晒....

又多一個玩到傻Q左