海水領域 SeaFishZone

樓主: machui
打印 上一主題 下一主題

請問E3種係咩千手 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

咪又係千手樹,,100蚊個種,,只係熄燈影相姐

hoihoi710 發表於 2013-4-1 22:41
咪又係千手樹,,100蚊個種,,只係熄燈影相姐

哦? 原來系熄燈影 我無熄燈影ga~~ 直接閃光燈之嘛

邊到有100蚊甘平吖∼ 兩個頭果D吖?  甘其實同 東千話要用支電筒仔照田雞甘照有乜分別呢?

有手無腳果D 都叫千手,同科不同種~ 學名叫 Anthelia sp~ 閃果D叫 Xenia sp

藍鬼爪就系 Anthelia Sp~   我見大手千手 都系 Anthelia Sp~ 體LZ 張相 似系藍鬼爪播

河馬發果D 直情餅印一樣添.

是但你喇,,我對住你地都冇眼睇,,百幾蚊貨左cut右cut搵錢,,祝你地搵多d錢喇,,雖然話你情我願,,不過好心你喇,,百幾蚊貨賣賣埋幾成千幾蚊,,我就唔識搵呢d錢喇,,比個叻你!

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

大家都養珊瑚有嘜好嘈
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

hoihoi710 發表於 2013-4-1 23:07
是但你喇,,我對住你地都冇眼睇,,百幾蚊貨左cut右cut搵錢,,祝你地搵多d錢喇,,雖然話你情我願,,不過 ...

下,我無賣過野播。 錢我好多地方穩,珊瑚穩到d
乜。。  我只系講出真正的學名之嘛,本地化d 名 好容易比d 商家用來點人賺錢羅。

乜皮密皮 乜千密千  價錢天同地。