請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 9918|回復: 27

火鳥被吃 [複製鏈接]

前晚返到家中,見天使個口咁怪既!? 睇真 D 完來係火鳥尾部.....
但火鳥尾部已爛,我懷疑早已受傷再被特擊....
火鳥...圓碌碌又冇刺,又冇利齒,真係好易食

horrible

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

e餐成20蚊

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

高級魚糧
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

我d火鳥都被咬死了3條, 觀察了幾日終於搵到兇手...原來係蘋果. 有晚見佢成條火鳥打橫含係個口度, 佢就定晒格唔游, 口中火鳥就彈咗幾下  我即刻攞魚網求火鳥, 可惜都係太遲, 放咗火鳥入兜仔度唔夠半粒鐘就升仙喇
我是買魚狂…也是死魚皇

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

HTM 發表於 2012-3-23 17:55
我d火鳥都被咬死了3條, 觀察了幾日終於搵到兇手...原來係蘋果. 有晚見佢成條火鳥打橫含係個口度, ...

有錢廿皮一條餵魚
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

嘩...荅里都幾堅下喎.火鳥都食到.我條好彩冇咩細野俾佢食到.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

新界西

最佳新人 活躍會員 論壇元老

有時都唔明D魚發咩神經
我之前2條閞刀就搞掂左2條天使...
事前無任何先兆..... 當見到時已開緊餐....

論壇元老

越養越大缸

最佳新人 活躍會員

主缸 44''x17'x24''(見水20'')
沙缸33''x13''x20''

好大個口

最佳新人 活躍會員 熱心會員

荷包科灰仙皇   幢仙   籃仙  小丑   青魔   橙箭  黑丁  法蝶  醫生

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

論壇元老

收工好輕鬆'樂在小魚中

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-3-23 18:02
有錢廿皮一條餵魚

東海貨, 十蚊兜, 買咗6條, 1條自己死, 3條被咬死, 仲有兩條係缸度相依為命
我是買魚狂…也是死魚皇

水鳥色水靚定係好味D呢?
2012/3/19    關刀
2012/3/4      黑小丑BBx5(餘3)
2012/2/13    人字, 白眉, 橙尾(20/3走), 日本吊, 朱古力
2012/1/30    丹麥吊, 黑武士X2
2011/12/29  轉背滴漏沙缸, 加 14吋Q缸
2011/12/9    藍吊
2011/12/2    黃尾藍, 絲絨魔
2011/12/1    N-cycle 完成
2011/11/27  巴士
2011/09/18  置36吋缸

幫你生左咁多bb, 都係食番條魚補補身姐 !
FOT 火公53個月, 日蝕蝶39個月, 丹麥吊35個月, 紅眼仙27個月, 雙印龍13個月, 石美人13個月, 火焰仙10個月, 珊瑚美人1個月, 青魔1個月

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

論壇元老

優秀會員

喂食唔够果时会食鱼,今次出差10几日,返到去唔知会唔会少鱼,
42x24x30/AE zps100/宗正353/50KG雜環/2板磚/12LSERA
全部歸零,還空間比女

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

原來天使都幾恐怖
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~