請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

[出讓] 配對黑背心$400(請註意魚網騙子)     [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

公開唔係辦法!因為ip,電話,網名可以轉!轉完又另一網友,魚友受害!

最好辦法係魚街樓上鋪有cctv,將佢成個人貼出黎,但係有幾多間會做呢?不過又真係唔關佢地事!

Fizz 人兄,我相信你應該冇咩親人,朋友!因為人格已經顯示得出!當然你啲親人,朋友唔會俾你害啦!因為都俾你剪晒去餵狗!

當然有cctv拍到佢真人,已經可以報警!
以不誠實手法,騙取他人財物!
最高15年監禁!

公開條pK既相
努力開多個FOT

有電話號碼就報警拉尻佢啦,呢D撚樣洗撚同佢講咩

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

此人有新電話: 5431978X (8/1/2012 更新)
此人的個人電話: 6892546X
仲有一個電話:5577778x(新電話咭)
最新電話號碼: 9609749x(7-7-2013)

以下是他其中一些分身及註冊日期:
2011-6-16   sr2m
2011-6-21   spookycherub
2011-6-21   seaorcus
2011-9-13   darkwhisper
2011-10-1   殺生是美德
2011-10-29 BBQ要燒人肉
2011-12-19 黑傷車剷鬼
2012-1-3    funeral4u
2012-1-7    笑嘻嘻魔鬼
2012-1-26   釣鯉鱸眉
2012-2-11   蓋世太保
2012-2-20   狗肉好好食
2012-3-5     邪靈
2012-3-12    白日撞邪
2012-3-27   devilhunt4soul
2012-4-1     viperfang
2012-5-11   nightbringer
2012-7-9    pardus
2012-7-7    belail666
2012-7-11   evilspirit
2012-7-21   puppeteer666
2012-7-24   soulenslaver
2012-7-25   puppeteer
2012-7-25   deceiver
2012-7-25   grimreaper
2013-5-30   Fizz
2013-7-7     貧道
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

賤人見得多,未見過甘賤GA!
幾百都冇,仲要扮大佬,食屎LA!!!
西约拉拉拜拜啰

發現條友已系好多,有關咸水魚論壇就有依條仆街仔,已經好多人中招IP報警先可教訓個扒街

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

河馬ching更新得好快。
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

最佳新人 論壇元老

我覺得應該報警,因為網上有ip ,可以追蹤到地址,就算買家吾追究,警察方面亦未必吾會追究,咁低劣既手法,一定要做野啦

kingyin 發表於 2013-7-8 10:34
我覺得應該報警,因為網上有ip ,可以追蹤到地址,就算買家吾追究,警察方面亦未必吾會追究,咁低劣既手法, ...

認同~!

論壇元老

∼學下野∼

唔好咁快篤爆佢新嘅分身,暗中慢慢查
時機成熟先約出嚟做個交收,要佢當場斷正一單
然後先聯絡之前嘅受害人逐單同佢計
永遠新手

rossllko 發表於 2013-7-8 18:15
唔好咁快篤爆佢新嘅分身,暗中慢慢查
時機成熟先約出嚟做個交收,要佢當場斷正一單
然後先聯 ...

咁邊個引蛇出洞呢?

Dison 發表於 2013-7-8 19:22
咁邊個引蛇出洞呢?

Fizz

w071215 發表於 2013-7-8 19:25
Fizz

邊個引蛇出洞

Dison 發表於 2013-7-8 20:07
邊個引蛇出洞

regency

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

當事人巳決定報警討論亦應到此為止
我真係傻架

sb75boy 發表於 2013-7-6 21:47
個廢人有無鳩就唔知.但佢個仔應該就唔會有啦.

做人要有口德,禍不及妻兒,
我唔知你係咪為人父母,但...
講下一代真係有D過份....