海水領域 SeaFishZone

查看: 204525|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

[出讓] 配對黑背心$400(請註意魚網騙子)     [複製鏈接]

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

樓主
Fizz 師兄有魚友投訴你配對黑背心$400,魚友佢比$1000你話無錢找到點陪你人上樓上魚店話買野打散找比人,魚友係樓上魚店睇魚時等魚友唔覺走左無找錢播!乜你咁乞兒架!
大家魚友請小心佢係魚網騙子呀!賤格.....
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

沙發
魚網騙子呀!賤格.....
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

板凳
報警拉佢
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

地板
深水角 發表於 2013-7-6 19:38
魚友覺得嚴重、我建議報警

係國內魚友專程到香港同佢交收,佢就睇準人地係內地人先呃!
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

HKAQUA 發表於 2013-7-6 19:41
正常約交收,會留電話號碼

如有電話號碼,唔怕佢走

連電話都唔聽啦
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

6 * ( @ % $ ^ 8
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

lap912 發表於 2013-7-6 20:10
有D唔明,點解會係第三者post投訴??

國內魚友巳返回內地話算數,係我同其他魚友討論左覺得都係要講被免有魚友再受騙!
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

你條PK佢返香港報警你等受啦
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 20:51
唔好咁多野講啦, 一時話報警一時就約出黎吹水, 聽乜撚野日姐? 今晚係大圍太平洋酒吧門口見囉, 我CALL定成 ...

你實比人收
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

sang 發表於 2013-7-7 08:07
可唔可以有一隊魚網隊,可以大家幫助

點魚網隊?
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

好攪笑呀!比網主升左個騙子做(正一品乞兒)嘩......原來係大清時代一等高官乞兒你條乞兒有冇金砵頭乞食呀!
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

w071215 發表於 2013-7-7 09:16
專打擊魚網騙子.......我想做隊員

同網主講下先
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

此人有新電話: 5431978X (8/1/2012 更新)
此人的個人電話: 6892546X
仲有一個電話:5577778x(新電話咭)

以下是他其中一些分身及註冊日期:
2011-6-16   sr2m
2011-6-21   spookycherub
2011-6-21   seaorcus
2011-9-13   darkwhisper
2011-10-1   殺生是美德
2011-10-29 BBQ要燒人肉
2011-12-19 黑傷車剷鬼
2012-1-3    funeral4u
2012-1-7    笑嘻嘻魔鬼
2012-1-26   釣鯉鱸眉
2012-2-11   蓋世太保
2012-2-20   狗肉好好食
2012-3-5     邪靈
2012-3-12    白日撞邪
2012-3-27   devilhunt4soul
2012-4-1     viperfang
2012-5-11   nightbringer
2012-7-9    pardus
2012-7-7    belail666
2012-7-11   evilspirit
2012-7-21   puppeteer666
2012-7-24   soulenslaver
2012-7-25   puppeteer
2012-7-25   deceiver
2012-7-25   grimreaper

由於分身太多
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

rex 發表於 2013-7-7 10:17
今日睇報紙,見倒老子的一番話
福禍無門,惟人自招,善惡之報,如影隨形

佢明條春咩!
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

當事人巳決定報警討論亦應到此為止
我真係傻架