請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

[出讓] 配對黑背心$400(請註意魚網騙子)     [複製鏈接]

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

lap912 發表於 2013-7-6 20:10
有D唔明,點解會係第三者post投訴??

國內魚友巳返回內地話算數,係我同其他魚友討論左覺得都係要講被免有魚友再受騙!
我真係傻架

論壇元老

條友兩邊重online

起佢底

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

去自首吧
☉︹☉

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

乞醫都不如! 我已經喺隔離網 Q佢個post希望其他魚友小心!

報警的話,有tel no & ip address 都應該夠做野!
暫時停賽

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

Fizz(魚網騙子)   3 分鐘前
你都痴孖筋係佢話我對背心超哂班比一千蚊都抵你情我願嫁, 要報警咪報飽佢睇下D龜理唔理你?

你洗定屎忽啦
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

傻傻地單眼仔 發表於 2013-7-6 20:19
國內魚友巳返回內地話算數,係我同其他魚友討論左覺得都係要講被免有魚友再受騙!

就算國內魚友話算數,都唔可以就咁算數!
呢條友死牲不改
自巳做野啦
一係攞番啲錢去差館
一係約番交收魚友俾番人啦
☉︹☉

賤人.pk,pk

魚網正一品乞兒

魚網騙子

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-7-6 20:35
你都痴孖筋係佢話我對背心超哂班比一千蚊都抵你情我願嫁, 要報警咪報飽佢睇下D ...

哇好死驚驚, 你話係就係? 證據呢? 我話佢搶鳩左我幾廿皮都得啦
係就快D搵班龜龜吹水啦肥仔
洗定屎忽? 等我自己老母同我玩毒龍鑽呀?

你都痴孖筋係佢話我對背心超哂班比一千蚊都抵你情我願嫁, 要報警咪報飽佢睇下D ...

爆硬肛

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 20:38
哇好死驚驚, 你話係就係? 證據呢? 我話佢搶鳩左我幾廿皮都得啦
係就快D搵班龜龜吹水啦肥仔 ...

你叫邊個肥仔!無名比你叫啊pk,有人證喎

sunman 發表於 2013-7-6 20:40
爆硬肛

x1000

魚網正一品乞兒

魚網騙子

w071215 發表於 2013-7-6 20:43
你叫邊個肥仔!無名比你叫啊pk,有人證喎

人證? 邊撚個呀ZZZZZ

好似陳振聰一樣,好快要還
暫時停賽

魚網正一品乞兒

魚網騙子

w071215 發表於 2013-7-6 20:43
x1000

你條契弟就賣屎忽賣到爆硬肛ZZZZZ

管理員

我係新手

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 20:38
係就快D搵班龜龜吹水啦肥仔 ...

講還講咪講家人,你老母生你出黎一定好後悔,夠膽你聽日3點出魚街等我,淨識係到吠正屎忽鬼無賓j

果幾舊水你唔好用黎執藥留返開路用丐兒
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

魚網正一品乞兒

魚網騙子

calvinfff 發表於 2013-7-6 20:44
好似陳振聰一樣,好快要還

無大陸佬撐腰要佢輸佢會死得去? 慳D啦你, 你咁多口水又有邊個靠山呀?

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 20:45
你條契弟就賣屎忽賣到爆硬肛ZZZZZ

契弟??你呀
死賤精pk到你媽的囉

管理員

海水領域灌水之王

你條PK佢返香港報警你等受啦
我真係傻架