海水領域 SeaFishZone

打印 上一主題 下一主題

[出讓] 配對黑背心$400(請註意魚網騙子)     [複製鏈接]

樓主
幾舊水事小.絕不能助長騙徒.贊成報警處理

沙發
kwong426426 發表於 2013-7-6 21:45
你自巳咪又係度吠,成日叫人打鳩你
你有冇鳩都成問題啦,仆街

個廢人有無鳩就唔知.但佢個仔應該就唔會有啦.

板凳
我叼。。自己填學歷夠膽死填博士.......咩博士?騙徒博士啊。。。

地板
heihei 發表於 2013-7-6 22:14
大圍陀地??

陀地?似係大圍太平洋酒吧一隻門口狗多D.重要係生滋個隻

小文 發表於 2013-7-6 22:41
我晚晚都係大圍太平洋酒吧你乜水咁勁呀?

勁咩啊.2打6貨色.行先死先.企就企2邊個D

大家唔好怪佢啦.條友真係有病架.1年前就開始病發

此人開了多個不同戶口進行交易, 有多次放飛機及挑釁他人紀錄,
長時間, 持續, 處心積慮地擾亂交易區及論壇運作, 挑起矛盾,
由於大多數 ACCOUNT 都只使用了一兩次, I.P. 多數不同,
開完 POST 引人回應後便不再使用, 所以長期以來都沒有發現,
另外其他 ACCOUNT 便不斷挑釁罵戰, 有三分之一左右一早已經被禁了言...
我希望曾經被他放飛機或曾有成功交易的人與我聯絡, 我會再跟進處理...

此人有新電話: 5431978X (8/1/2012 更新)
此人的個人電話: 6892546X
仲有一個電話:5577778x(新電話咭)

以下是他其中一些分身及註冊日期:
2011-6-16   sr2m
2011-6-21   spookycherub
2011-6-21   seaorcus
2011-9-13   darkwhisper
2011-10-1   殺生是美德
2011-10-29 BBQ要燒人肉
2011-12-19 黑傷車剷鬼
2012-1-3    funeral4u
2012-1-7    笑嘻嘻魔鬼
2012-1-26   釣鯉鱸眉
2012-2-11   蓋世太保
2012-2-20   狗肉好好食
2012-3-5     邪靈
2012-3-12    白日撞邪
2012-3-27   devilhunt4soul
2012-4-1     viperfang
2012-5-11   nightbringer
2012-7-9    pardus
2012-7-7    belail666
2012-7-11   evilspirit
2012-7-21   puppeteer666
2012-7-24   soulenslaver
2012-7-25   puppeteer
2012-7-25   deceiver
2012-7-25   grimreaper

由於分身太多, 多數不同 IP, 以上只是我找到有證據 100% 是其分身的一小部分, 我相信真正的分身絕對不止此數,
當然, 我有可能在 COPY AND PASTE 時攪錯一兩個, 如果誤會了你, 請 PM 我, 我立即更正...