海水領域 SeaFishZone

打印 上一主題 下一主題

[出讓] 配對黑背心$400(請註意魚網騙子)     [複製鏈接]

魚網正一品乞兒

魚網騙子

樓主
Fizz 師兄有魚友投訴你配對黑背心$400,又話三百蚊賣比魚友比$1000你話無錢找到點陪你人上樓上魚店話買野打散找比人,魚友係樓上魚店睇魚時等魚友唔覺走左無找錢播!乜你咁乞兒架!
大家魚友請小心佢係魚網騙子呀!賤格.....

通緝:一名香港男子廿餘歲(魚網騙子)

Fizz 師兄有魚友投訴你配對黑背心$400,又話三百蚊賣比魚友比$1000你話無錢找到點陪你人上樓上魚店話買野打散找比人,魚友係樓上魚店睇魚時等魚友唔覺走左無找錢播!乜你咁乞兒架!
大家魚友請小心佢係魚網騙子呀!賤格.....

通緝:一名香港男子廿餘歲(魚網騙子)

魚網正一品乞兒

魚網騙子

沙發
肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-7-6 20:35
Fizz(魚網騙子)   3 分鐘前
你都痴孖筋係佢話我對背心超哂班比一千蚊都抵你情我願嫁, 要報警咪報飽佢睇下D ...

哇好死驚驚, 你話係就係? 證據呢? 我話佢搶鳩左我幾廿皮都得啦
係就快D搵班龜龜吹水啦肥仔
洗定屎忽? 等我自己老母同我玩毒龍鑽呀?

魚網正一品乞兒

魚網騙子

板凳
w071215 發表於 2013-7-6 20:43
你叫邊個肥仔!無名比你叫啊pk,有人證喎

人證? 邊撚個呀ZZZZZ

魚網正一品乞兒

魚網騙子

地板
w071215 發表於 2013-7-6 20:43
x1000

你條契弟就賣屎忽賣到爆硬肛ZZZZZ

魚網正一品乞兒

魚網騙子

calvinfff 發表於 2013-7-6 20:44
好似陳振聰一樣,好快要還

無大陸佬撐腰要佢輸佢會死得去? 慳D啦你, 你咁多口水又有邊個靠山呀?

魚網正一品乞兒

魚網騙子

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-7-6 20:46
講還講咪講家人,你老母生你出黎一定好後悔,夠膽你聽日3點出魚街等我,淨識係到吠正屎忽鬼無賓j{:6_159 ...

唔好咁多野講啦, 一時話報警一時就約出黎吹水, 聽乜撚野日姐? 今晚係大圍太平洋酒吧門口見囉, 我CALL定成班人睇你點郁我, 喂我唔會還手嫁, 夠薑打我呀, 幾廿部電話影撚住你你咪郁我囉, 一拳判半年都抵, 你唔係攞我命非禮我我都廢時還拖嫁啦, 打我呀笨柒

魚網正一品乞兒

魚網騙子

傻傻地單眼仔 發表於 2013-7-6 20:48
你條PK佢返香港報警你等受啦

慳D啦你, 幾廿歲人仲蠢撚過隻豬, 我是鳩旦旦係條街到指碌柒話佢拎左我幾廿皮D龜就要做野呀?

魚網正一品乞兒

魚網騙子

傻傻地單眼仔 發表於 2013-7-6 20:54
你實比人收

好死驚驚啊, 你派你老母黎搞到我馬上風啊?

魚網正一品乞兒

魚網騙子

我係wingk960 發表於 2013-7-6 21:31
收皮啦。幾百都呃。你有幾撚惡吖。廿幾人。。幾舊都咁仆街。做都咩大事吖。我諗。你呃阿婆個 ...

我都唔知你UP乜,唔順既咪同佢出黎吹下水囉, 阿乜哥

魚網正一品乞兒

魚網騙子

machui 發表於 2013-7-6 21:32
你Lee D廢人,十幾廿個出來未又係廢人,騙子 詐騙大聚會呀?喂!我而家唔使你賣野呃人,呃得咁辛苦,你出來 ...

不如你出黎拎條假鳩插落你屎眼到幫間吧谷下生意呢, 我比夠1000你, 都唔問你拎番D洗眼錢啦
咁撚多野講咪有本事出黎打鳩我囉, 唔使成隻龜咁縮係到狗吠喎

魚網正一品乞兒

魚網騙子

我係wingk960 發表於 2013-7-6 21:39
得嘞。知你有廿個兄弟嘞。好威呀。個個有電話拍片。真係叻叻嘞。同你吹就冇謂嘞 ...

口水多過浪係到狗吠, 夠薑出黎打鳩我啊/_\
好死驚驚啊=_<凸

魚網正一品乞兒

魚網騙子

machui 發表於 2013-7-6 21:45
廢人我諗往你等$洗咋,原來你平時比人元開patpat收$1000咁cheap ,真熟價$
同你講多句,大平洋 ...

我見你咁鍾意用身子換銀子諗住你興咁玩咋, 乜你唔係比人打開收七舊嫁咩? 1000係咪比多左你?

魚網正一品乞兒

魚網騙子

kwong426426 發表於 2013-7-6 21:45
你自巳咪又係度吠,成日叫人打鳩你
你有冇鳩都成問題啦,仆街

成班友係到鳩叫無人打我我都無符嫁喎

魚網正一品乞兒

魚網騙子

chihim 發表於 2013-7-6 22:23
不如星期一中午12點半系大圍田心警處門口等,我剛好系附近做野

你叫幾多人無問題,叫埋差佬出來都得,我 ...

好呀留電話囉傻系

魚網正一品乞兒

魚網騙子

我係wingk960 發表於 2013-7-6 23:04
係都你留喇.你咁惡.唔係留個電話都驚呀嘛.唔駛驚.我撐你架.

而家係佢要同我傾計梗係佢留啦

魚網正一品乞兒

魚網騙子

我係wingk960 發表於 2013-7-6 23:07
C兄,明明係你響晒口叫人搵你.但又唔留電話.人地好難同你傾計喎.
留喇.真係唔駛驚架.香港係法治之區.冇事 ...

等傻仔玩我電話嗎?