海水領域 SeaFishZone

查看: 11115|回復: 32
打印 上一主題 下一主題

非成功人仕 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 論壇元老

樓主
三胎丑B.....每胎都係淨得果DD........
第一胎.......九代單傳......

沙發
第二胎......仲淨4條......

板凳
第三胎......好少少.......仲有......

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

地板
好過我蛋都無
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

大大狼狗

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-4-4 13:27
好過我蛋都無

x2

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

越來越成功啦! 仲想點?

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-4-4 13:27
好過我蛋都無

街市大把,買番嚟試下,記住唔好雪喎!!!

ice28720 發表於 2012-4-4 14:24
越來越成功啦! 仲想點?

希望成你貴言啦!!

咁樣叫唔成功, 只係未算空地成功咋

未算架......未達標.......要見魚山魚海先算係!

tattattaic 發表於 2012-4-4 15:40
未算架......未達標.......要見魚山魚海先算係!

咁你真係要多多請教版主大人喇, 多個人繁殖到就多個人保育一下個海, 至少你都買小D 小丑先啦

響呢個商業社會裡,理想與現實,往往係不相符架!!http://www.seafishzone.com/static/image/smiley/onion2/21.gif

點都要由自己做起既

論壇元老

~~心無罣礙~~

ching一次比一次好,第三胎有唔小
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

yaris 發表於 2012-4-4 20:37
點都要由自己做起既

希望可以慢慢做起啦......做起咗人同唔同d架......獨市就最好!!

fung5900 發表於 2012-4-4 20:47
ching一次比一次好,第三胎有唔小

未過危險期,每日都有傷亡數字,影定相留念咋!!

版主

繁殖學研究生

最佳新人 活躍會員 熱心會員 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

tattattaic 發表於 2012-4-4 21:40
未過危險期,每日都有傷亡數字,影定相留念咋!!

加油

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

tattattaic 發表於 2012-4-4 14:25
街市大把,買番嚟試下,記住唔好雪喎!!!

你當我傻仔呀
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

繁殖學研究生

最佳新人 活躍會員 熱心會員 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-4-4 23:36
你當我傻仔呀

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

yaris 發表於 2012-4-4 17:21
咁你真係要多多請教版主大人喇, 多個人繁殖到就多個人保育一下個海, 至少你都買小D 小丑先啦

他睇完我 POST 上來的保育野,包保他