海水領域 SeaFishZone

樓主: 強記
打印 上一主題 下一主題

皮革仔 [複製鏈接]

bowenwong 發表於 2013-9-24 10:04
又淡色,又冇態都話靚!造馬造到呢!

只係純粹交流
冇話過靚色,好態,靚,你諗多左啦!放鬆D

LAM 發表於 2013-9-24 11:04
強記師兄幾時再有拼盤推出

師兄您好!呢度唔係賣野,唔好離題

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

貼幾張相玩吓都比人話造馬

啤仔 發表於 2013-9-24 12:22
貼幾張相玩吓都比人話造馬

我淨係想睇靚野咋..

bowenwong 發表於 2013-9-24 12:43
我指其他師兄(應該是行家)幫你造馬!你諗多左啦!放鬆D.

笑料,貼幾張就講到(行家,造馬)咁誇張,你唔怕笑死人!
你見過我係貴綱發表過幾多次言?賣過幾多次嘢呢?
拎小小香港人的風度出黎拉,師兄

bowenwong 發表於 2013-9-24 14:58
應該話有邊次唔係放完相在各大魚網,跟手就賣野!都好膠流下。比d制度來看看啦!有風度的香港人!

睇黎師兄對我都特別的留意!感謝!感謝!
有野賣唔好咩,起碼可以搵D外快!我唔認為好膠流播,俾我自己感覺好有滿足感的!
咁你見過我幾多次係度放相?幾多次係度賣?我係其他綱賣嘢都關你事?
如果師兄感覺到我係度放相令到你不安,你可以不睇,或者向有關板主要求刪除此帖!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

其實賣野好正常者。。 發相比人體自己d 珊瑚 都好正常播

做乜甘緊張  強記ching都講明唔好離題,你咬人都無意思

姐係其實你唔想睇咪認住強記師兄個...見到佢既貼唔好入
大家貼下相賣下珊瑚等d買唔到靚種/擺唔到太大舊珊瑚既師兄可以買下frag玩下唔好咩?
買唔買都係個人選擇姐,

bowenwong 發表於 2013-9-24 17:02
霸住各大軟珊瑚飼養心得區造勢,只係放相,又成日將交收解讀成交流!仲好意思叫人唔好睇,唔係我想睇,係你 ...

師兄你冇事吧!工作壓力大?想像力咁豐富,都話係你諗多左你又唔認。
或者你同我觀念角度唔同姐,自已唔好成日要諗去第二度。
請問呢個綱係唔係你的?係我就即消失!
請問我點霸住造勢?
你知唔知我係度發過幾次帖,唔知我就話你知,20l2年3月8日注冊成為貴綱會員到現在,冇記錯的都係第二次係度貼相,咁都叫霸住,師兄你冇野吧!
一早同你講過,你可以投訴要求唔俾我放相。
玩過皮革珊瑚未呀?未就多D留意下我D帖,或者我可能俾個折你!
得閒多D時間陪下屋企人拉!師兄

bowenwong 發表於 2013-9-24 17:29
霸住各大軟珊瑚飼養心得區造勢
做生意咪去買賣區放相,做乜在這區?怕左你,屬牛屬豬自己避下!

唔好話得罪講句,我使唔使你教D相要放邊區.我自己有分數,清楚過你拉!我幾時話賣野?諗少D拉師兄!

其實呢位BOWENWONG師兄做咩咁睇唔開.
有人POST相, 有人討論, 有人賣野
Forum 既作用就係咁
Relax~~

强哥吾好理佢啦!由佢自己思覺失調!

最佳新人

bowenwong師兄~我都有同過強記買野~亦都收過佢送既皮革(仲要係好多人唔係得我一個~)~~佢唔係你想像中咁囉~