海水領域 SeaFishZone

樓主: 米諾斯
打印 上一主題 下一主題

King sir 入貨,生口人匆進。 [複製鏈接]

拆緊魚唔比入都好正常,可能嗰個人之前留咗魚入去攞,其實係好少事. 我都成日去king sir度,不過睇多過買,就算買,都係買佰幾到三佰幾蚊既魚,到宜家都唔超過十五條魚,我都唔係大客仔,但係我每次有問題問佢,佢都好有心機教我,我只係想講king sir俾我既印像
18x18x20背滴缸,QQ化氮,WP25,一幢,藍面B,黑背心小丑

我試過去某魚鋪(唔係KING SIR到), 睇拆魚, 當然睇下有冇自己啱心水架野啦....
老闆同幫手, 拆完一箱魚, 因地方唔大, 要搬走D箱出去, 正正因為地方唔大, 幫手唔小心, 倒咗少少魚袋水落我個身到......
之後都唔太想去睇拆魚了........

論壇元老

好小事啫,師兄唔好勞氣
今批麻麻,下批先再睇過

咁多位,
等我呢個當事人講真相,我是楼主講嗰位“呀生“。
實情是我前天(星期日)路經king sir店,要左條魚,但又要去街,問king sir可否幫我養一曰,king sir話星期一佢要包魚出貨唔開門,但佢好人幫我,叫我到左打俾佢開門俾我取魚。樓主請不要誤會。
第二,king sir昨日跟本無返新魚。

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

一塲誤會

師兄唔好咁喇!人家係店裡要你出門口就話啫。冇門口入咪下次囉!
老實講,你唔去佢冇損失,但你就少左一處地方買心頭好

最佳新人 活躍會員 論壇元老

tomato_king 發表於 2013-11-12 17:38
咁多位,
實情是我前天(星期日)路經king ...

原來如此, 但是的確膠箱上寫住雄心?!?

算喇……

2013年4月21日 ∼31吋假側濾魚缸

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

tomato_king 發表於 2013-11-12 17:38
咁多位,

買左咩魚呀
小丑劏房:snowcassox7 白金x2黑雪x2 混種背心x2
https://m.facebook.com/happyclownswork/
facebook香港小丑繁殖交流分享區

咁多位,

你要左條4.5''眼鏡?

樓主,眾所周知king sir鋪頭都係一個人睇鋪,講真無論任何一間魚鋪返魚批魚入面一定好混亂,試問一個人睇鋪可唔可以邊做生意邊處理d魚呢?何況曾經出現偷魚賊事件,唔打開門做生意都有佢理由!仲有king sir兩點開鋪你五點先黎,三個鐘頭有靚野都俾人要晒都好正常,而果d人買完魚轉頭係點係佢個人決定,king sir打開門做生意無理由唔做!最後你話你無king sir手提?你有冇睇個king sir post?佢簽名果度有佢電話果波!你無睇過就話無,係唔係有少少斷章取義呢?

論壇元老

~~心無罣礙~~

你諗多左了
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

論壇元老

咁都得

論壇元老

輕功水上飄

係咪一個人看舖就唔知,不過見人忙緊,咪轉頭再上去,初初有D舖晏開,成日摸門釘,知道習性咪就到,買野要買得開心,好小事!
新手學習中

其實版大可以close post . 不想再討論了……
否則變左抽水贴

2013年4月21日 ∼31吋假側濾魚缸

毛豬 發表於 2013-11-12 18:50
買左咩魚呀

noelhk 發表於 2013-11-12 18:50
你要左條4.5''眼鏡?

又買? no la.

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 優秀版主 論壇元老 開網功神

記住買魚是一種樂趣、
買不到只是你和它冇緣

老友魚街咁多魚、買到窮都買不完!
p.s. king sir都是拆魚、正常做法檔檔都關門

有大箱出入但又唔係返貨,可能有兇案發生,師主.................都係快快報警吧!!!!!!!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

我試過兩次去海腳都啱啱返魚,拆袋中!我冇理佢,逐袋逐袋抽起嚟睇,啱就買……老細冇詐過型
☉︹☉