海水領域 SeaFishZone

查看: 6478|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

魚街富麗胶片鋪老細發爛渣 [複製鏈接]

樓主

魚街富麗胶片鋪老細發爛渣

本人昨曰3点在魚街,富麗胶片鋪rder35寸X19寸薄白色胶片. 我講明要白色,他說得,並在柜內取出不同厚度透明胶片Sample ,我話要最薄就得,他說OK.130.並寫了手寫單給我.先付款我比了錢.我話過半小時返回取胶片.
之後返回取胶片.結果他開了透明胶片,我話吾系喎我要白色呀!他問我攞單睇o單上面寫了尺寸,錢碼及一個明字.就算. 老細話,我開過比你啦. 一路開一路講粗口, X你老母臭X, 冚家X, 扑X仔. 我本來見他開過比我就算.(他自知是他自已開錯如果吾系,点会甘順灘間過)當我聽到他問候自已母親當然反擊!我話誰無父母、何必X老母呀!事頭婆在鋪, 知老細吾岩就叫老細吾好嘈!老細大叫佢老婆收声,並把白胶片給我,趕我走. 我同佢講叫佢, 幾拾歲人積下口德啦!於是我取過胶片離開
.
1.
因我有此不快經歷在此呼譽大家切勿光顧一些不礼貌商店, 同埋.佢都吾系平過人, 如果平可到新填地街買膠片, 平一半以上

2.希望魚友各人不要輕言X你老母XX,分分鈡一句話有机会打死人.
3.
各魚街商店人仕請勿擺出不可一世的態度友善待客

4.如果閣下的母親想比人問候就光顧富麗膠片

沙發

35 X 19寸, 2.5MM厚, 料錢$11.5元(台灣料)

論壇元老

板凳
aquadoctor 發表於 2013-11-18 17:40
35 X 19寸, 2.5MM厚, 料錢$11.5元(台灣料)

咁平~~~~

地板
多謝CHing.  成本11.50元甘平咋
不過. 主題都是他粗口爛舌, 自己做錯又亂罵人

成本 + 舖租 + 人工水電,再 X 暴利, 就係 = 口UP UP 價, 即$130.
粗口爛舌係一貫作風, 邊嗰叫你唔行遠D呀.

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

近樂牛油果間?
暫時停賽

dom38師兄, 做生意賺就梗啦!吾賺如何為生!就算1300蚊你情我願冇問題
現在問題出於他的態度, 瀉責, 揾客人出气. 句句冚家X, X你老母.
完全吾關行遠D, 行近D的關係.  
今時今曰甘既服務態度, 比人打死多過病死啦

近萬寧個間

ivanchan 發表於 2013-11-18 19:13
近萬寧個間

右邊有隻自來八哥果間,個老板正常D

近萬寧呢間野,好似全世界都欠左佢咁
暫時停賽

尊貴商戶

低調老海鮮

$75/就合理少少
90452338 WhatsApp

下次去萬達或大信啦

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我未幫襯過
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

應該係近迪士尼果間阿加力舖

近萬寧個間
如果想比人問候母親或下家散, 就去富麗胶片幫襯啦。保証鬧到你狗血淋頭

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

咁都得...
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~