海水領域 SeaFishZone

樓主: 小丑哥哥
打印 上一主題 下一主題

小丑分公子種,背心種 [複製鏈接]

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

http://www.seafishzone.com/forum ... amp;extra=page%3D13
小丑師兄請問片中兩條小丑有無生殖能力?
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 優秀版主 論壇元老 開網功神

大家好kenny 發表於 2012-4-25 21:53
學到好多野!咁網上成日都有得賣個D畢加索係咩種呀?是公子種嗎?
我估係呢隻掛
http://bali-aquarich.com/news-3.html
如果pm左無回復,請見諒,可能睇完忘記左,再pm就可

Picassos黑背心X鬼婆係生到的
最愛賊仔

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

小丑哥哥 發表於 2012-4-25 23:40
Picassos黑背心X鬼婆係生到的

唔該晒
咁就好喇
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

阿峻 發表於 2012-4-25 23:36
我估係呢隻掛
http://bali-aquarich.com/news-3.html

我以前都諗過返,不過魚型很差(頭太尖),而且係公子種多(魚身不能黑),所以放棄了
最愛賊仔

咁最某某店D畢架索係度扮美国貨。。

kenli 發表於 2012-4-26 23:30

咁各魚友就小'心D了,學多D,免得受騙
最愛賊仔

最佳新人 活躍會員 熱心會員 優秀版主 論壇元老 開網功神

kenli 發表於 2012-4-26 23:30

美國貨都有好多種  有d質素係麻麻地  唔一定係呃人
如果pm左無回復,請見諒,可能睇完忘記左,再pm就可