海水領域 SeaFishZone

樓主: kenjigood
打印 上一主題 下一主題

原來荃灣都有咁多水族用品!! [複製鏈接]

論壇元老

神一樣的對手

南海洋 發表於 2014-1-23 02:56
樓上都咁貴???
幾蚊一尺架.

你講舖定寫字樓其實, office 中層 $7,872        面積328(G) 呎價$24...上網check的-0-
舖就因為商場黎..有旺位有死位...無呎價標準
轉缸完成>
36x15x28 真滴漏 魚魚:金蝶x1 紅尾珠x1 網蝶x1 白眉x1 法仙x1 灰仙X1 幢仙x1 火箭x1
三點白x1 藍圈x1 小丑x2 藍紋x1 耳斑x1  藍仙x1 黑背心x2 紫月x1

R420 DB8i Pj7600 Sera 20L RW8

尊貴商戶

低調老海鮮

賣珊瑚及海魚,

1.近地鐵,
2.有電梯上樓
3.人流多
4.獨立厠
5.$10000以下租就OK無問題.

有無魚友有興趣做老闆加入[水族聯盟]????

90452338 WhatsApp

愉景新城果邊有D廠廈,應該租平D!

南海洋 發表於 2014-1-23 13:29
賣珊瑚及海魚,

1.近地鐵,

請問老細咩叫水族聯盟呀?

論壇元老

神一樣的對手

tango 發表於 2014-2-5 20:52
請問老細咩叫水族聯盟呀?

即係一齊賣魚囉~~
轉缸完成>
36x15x28 真滴漏 魚魚:金蝶x1 紅尾珠x1 網蝶x1 白眉x1 法仙x1 灰仙X1 幢仙x1 火箭x1
三點白x1 藍圈x1 小丑x2 藍紋x1 耳斑x1  藍仙x1 黑背心x2 紫月x1

尊貴商戶

低調老海鮮

水族聯盟

公司自主獨立;
合作返貨平分;以最好入貨價經營;
互相支援;技術交流.

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

南海洋 發表於 2014-2-6 03:18
水族聯盟

公司自主獨立;

水族聯盟,你拆魚比人,先封左蝕本門,老郭高招

論壇元老

神一樣的對手

阿郭不如直接問下荃灣個幾間玩唔玩咸野仲好, 可能佢地唔知點入貨
轉缸完成>

即係做艇仔啦

尊貴商戶

低調老海鮮

kenjigood 發表於 2014-2-6 11:11
阿郭不如直接問下荃灣個幾間玩唔玩咸野仲好, 可能佢地唔知點入貨

唔會咁做.[因唔係批魚.]

我唔會出手找他們,因聯盟後我要做多好多野如聯絡;

都唔係咁 JETSO.

尊貴商戶

低調老海鮮

tango 發表於 2014-2-6 20:01
即係做艇仔啦

大家誤解了.

因唔係主,客之分.
唔係批魚,唔係賣魚.

ANY WAY, 如有魚友有興趣先同佢PM 詳談.

禁止訪問

站在前方 勇氣驅不散

不正常人類及珊瑚研究中心  ←加入FB  群組

論壇元老

越嚟越咸

論壇元老

魚街過路人 發表於 2014-2-6 10:18
水族聯盟,你拆魚比人,先封左蝕本門,老郭高招

一矢中的
24RT~主要一皮革,千手,紐扣,acan