海水領域 SeaFishZone

查看: 3901|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

個橙仙潮流貼 [複製鏈接]

樓主
此帖僅作者可見???????
咁要討論區黎做乜????????

得作者可見??????

最佳新人 活躍會員 論壇元老

沙發
其實主要想攞黎望下果投票結果就算, 而且大家都神早結束左話題。

講真, 我教作者可見有咩問題, 唔想彼此言論比各人望到,純投票。

我相信有好多壇友都會用呢種方式去的

2013年4月21日 ∼31吋假側濾魚缸

板凳
討論形式包括左純投票阿大哥, 當然唔係唔比你講野, 只係希望做一個單方面收集意見。
根本無一個回應的必要。
而且我係一樓講左純投票的, 仔細望下

地板
得罪左你的話唔好意思, 不過另一方面我開場白交代得唔係太清楚係我唔好

米諾斯 發表於 2014-1-20 03:37
討論形式包括左純投票阿大哥, 當然唔係唔比你講野, 只係希望做一個單方面收集意見。
根本無一個回應的必 ...

只問一句
純投票你係自己個post到講咁多野做咩?

1-20 13:23
只問一句
純投票你係自己個post到講咁多野做咩?

做樓主回應你地姐……
唔通真係由你地係到同空氣講野?

米諾斯 發表於 2014-1-20 13:41
做樓主回應你地姐……
唔通真係由你地係到同空氣講野?

平心而論
睇返我之前quote你ge回復
你覺得自己講得中肯嗎?

證明魚店賺幾多錢
證明魚店賺幾多錢
就係因為有人助長左d  魚店。

買左變水魚@&@
大家若果想魚價年年上升,無回落就繼續支持呢種風氣吧。

jyxie 發表於 2014-1-20 16:34
平心而論
你覺得自己講得中肯嗎?

唔中肯咁又點, 你想命令我講你所指定的野?

我立場攻擊魚店價格, 不能嗎?

難道…… 你係 ……

jyxie 發表於 2014-1-20 16:34
平心而論
你覺得自己講得中肯嗎?

我覺得你係到搵交嘈。
而且我相信討論區人人立場不唔同,你我都是一個例子。
有不同立場先有討論空間。
我希望你明白

米諾斯 發表於 2014-1-20 17:09
唔中肯咁又點, 你想命令我講你所指定的野?

我立場攻擊魚店價格, 不能嗎?

你自己又話純投票
依家又話唔中肯又點

係咪自相矛盾?

係咪唔認同你就係開魚鋪?
係啊我係魚站打手,同coralfriend一樣
不過去買魚都無折扣
http://seafishzone.com/forum.php ... 6orderby%3Dlastpost

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

仲講緊好悶
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-1-20 17:25
仲講緊好悶

我都唔想,但真係睇唔過眼

如果魚鋪咁好賺
魚街地鋪會越開越少?
連老字號川河都做唔落去...

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-1-20 17:25
仲講緊好悶

我都唔想,不過有人開名點題, 唔通唔出黎@&@

jyxie 發表於 2014-1-20 17:35
我都唔想,但真係睇唔過眼

如果魚鋪咁好賺

咁你覺唔覺浪費緊其他ching 時間係到望你番舊帳,有野就私下pm 講好佢

米諾斯 發表於 2014-1-20 17:38
咁你覺唔覺浪費緊其他ching 時間係到望你番舊帳,有野就私下pm 講好佢

覺得浪費時間ge人自自然然就唔會去睇

jyxie 發表於 2014-1-20 17:43
覺得浪費時間ge人自自然然就唔會去睇

咁我公開潛水了, 你自己鍾意點講就點講, 我都無口水再陪你玩la .
不過我認係呢件事上有唔少怨氣話, 向大家道歉先。

所以, 潛水lu

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

潛水我強項
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-1-20 17:57
潛水我強項

上水先……
河馬好似唔潛得水, 浸死

再下潛……

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

河馬仔要進化成死河馬
返工冬眠放工失蹤善良熊