海水領域 SeaFishZone

樓主: 魚苗
打印 上一主題 下一主題

對近日珊瑚缸分享有感而發 [複製鏈接]

論壇元老

大大狼狗

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

樓主
肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-7 11:02
寫得好好值得一讚,大家都見到網上賣買仲貴過鋪,唔好講品種就大細以經嚇死人,鼻屎咁大恐龍價。

咁管理團隊要加多留意行騙post
必要時要殺post殺人!

論壇元老

大大狼狗

沙發
yiuyiu87 發表於 2014-2-7 23:47
睇見呢個post都想出下聲。小弟新手一名..日日步住個交易。見過最過份果啲就係寶石花。cut果一寸出&#2 ...

咁你又知唔知人地用幾多錢買個母體返來?
400蚊得果一吋寶石花,人地在舖買來都要幾千蚊啊!
咁我覺得最過份係3千幾蚊粒妞扣,但人地買返來又真係咁貴喎!
問題不在於d野賣幾貴,而係d野值唔值!
少有的當然可賣得貴,但一千幾百買粒豆鼓皮係脫離左現實

論壇元老

大大狼狗

板凳
風神173 發表於 2014-2-8 00:38
所以咪就係公道自在人心囉,個個人都有眼睇,唔好當人係傻仔.連我唔玩珊瑚都覺得好似過份左

你覺得邊樣野過份呢?

論壇元老

大大狼狗

地板
chihim 發表於 2014-2-8 13:56
還有我意思係正常送比唔識既ching 只會係d 超好生容易養既野之嘛。。

我覺得我比人打,多過我打人多羅

你無啦啦追住人咬,雖則誤會,但人地唔知係誤會嘛!
有機會仲唔追住你咬呀!
成個post都離晒題!
一時意氣為報口舌之爭,根本唔係此post原有意思!

論壇元老

大大狼狗

魚苗 發表於 2014-2-8 15:20
師兄,我出依個post 目的之前已引用風神師兄講出,本人一直冇離題,至於其他師兄所發表言論,算本人無法控 ...

我都唔係話你
唔好誤會,以免俾人追住咬!
d咬人 post實在太煩,單單打打!
大家成年人有乜唔岩講到岩囉,講唔岩就出來飲下茶下啖氣啦!

論壇元老

大大狼狗

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-8 15:29
我一早想提你但有好想睇你比人插兩野,him佬其實好好人係寫野就寸兜兜,我又時睇到都想中佢,仲有 ...

條友冇送野俾我依個新手

論壇元老

大大狼狗

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-8 16:00
我又要飲茶

下次見到你同你去

論壇元老

大大狼狗

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-8 16:01
你新手

玩珊瑚好短日子

論壇元老

大大狼狗

一個怪人而家先發爛渣已經叻左好多!

論壇元老

大大狼狗

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-9 13:13
chihim師兄又邊會低價野高價買,佢送出去既珊瑚多到嚇死你,唔知就真係咪亂寫。

佢冇送野俾我,等我亂九咁寫佢先

論壇元老

大大狼狗

vsvs 發表於 2014-2-10 13:10
其實唔太離譜,大家正面討論下有助咸界發展
唔好無啦啦整碟過百蚊餐旦飯出嚟,嚇親小朋友老人家{:6_ ...

唔係誤會,係聯署針對
我有份針對佢架
因佢冇送frag仔俾我!

論壇元老

大大狼狗

chihim 發表於 2014-2-10 15:10
吖may姐話係非皮。。。

我問過都唔開我價,只話好貴!
可能見我窮