海水領域 SeaFishZone

樓主: 魚苗
打印 上一主題 下一主題

對近日珊瑚缸分享有感而發 [複製鏈接]

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

魚苗 發表於 2014-2-8 15:20
師兄,我出依個post 目的之前已引用風神師兄講出,本人一直冇離題,至於其他師兄所發表言論,算本人無法控 ...

師兄大家討論下吹下水,唔洗抱歉,如果個個都唔出聲咪仲衰.
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-8 15:31
師兄大家討論下吹下水,唔洗抱歉,如果個個都唔出聲咪仲衰.

到時就你眼望我眼
返工冬眠放工失蹤善良熊

論壇元老

大大狼狗

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

魚苗 發表於 2014-2-8 15:20
師兄,我出依個post 目的之前已引用風神師兄講出,本人一直冇離題,至於其他師兄所發表言論,算本人無法控 ...

我都唔係話你
唔好誤會,以免俾人追住咬!
d咬人 post實在太煩,單單打打!
大家成年人有乜唔岩講到岩囉,講唔岩就出來飲下茶下啖氣啦!

論壇元老

大大狼狗

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-8 15:29
我一早想提你但有好想睇你比人插兩野,him佬其實好好人係寫野就寸兜兜,我又時睇到都想中佢,仲有 ...

條友冇送野俾我依個新手

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

heary 發表於 2014-2-8 15:38
我都唔係話你
唔好誤會,以免俾人追住咬!
d咬人 post實在太煩,單單打打!

我又要飲茶
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

我係新手

heary 發表於 2014-2-8 15:39
條友冇送野俾我依個新手

你新手

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-8 15:29
我一早想提你但有好想睇你比人插兩野,him佬其實好好人係寫野就寸兜兜,我又時睇到都想中佢,仲有 ...

真係要中佢兩嘢喇。。

論壇元老

大大狼狗

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-8 16:00
我又要飲茶

下次見到你同你去

論壇元老

大大狼狗

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-8 16:01
你新手

玩珊瑚好短日子

其實ching 們 眼見 交易區 有不合理 既,可以直接係果個貼比下意見?

我個4888 皮革貼 係一個有目的既假局,導致ching們誤會

我自己都誤會左幾位ching, 後期先發現自己on9 左

ps。。 頭先交收件草皮,真係收左20蚊炸,我都覺60係貴既

heary 發表於 2014-2-8 18:13
玩珊瑚好短日子

叫非洲河 中你,扮新

chihim 發表於 2014-2-8 19:25
其實ching 們 眼見 交易區 有不合理 既,可以直接係果個貼比下意見?

我個4888 皮革貼 係一個有目的既假 ...

你件4888皮我覺得賣平左囉! 買到你件皮, 真係幾十代修返尼既福!
件草皮咁長鬚, 真係無人玩九過, 係唔係東火星品種? 大師亨, 你玩草皮我都未出世, 嗚嗚!

(講下笑, 唔好嬲我, HIM哥仔)

Gamakatsu 發表於 2014-2-8 19:34
你件4888皮我覺得賣平左囉! 買到你件皮, 真係幾十代修返尼既福!
件草皮咁長鬚, 真係無人玩九過, 係唔係 ...

交出你件火星皮比我補數,原諒你

chihim 發表於 2014-2-8 19:43
交出你件火星皮比我補數,原諒你

我新手,你送件那美星皮比我就差唔多

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

jackyn 發表於 2014-2-8 13:11
無錯 我之前轉缸就係送D粗到自己都唔想養既野比魚友, 生到連玻璃缸底都有

有冇sps野放丫?

管理員

海水領域灌水之王

我真係傻架

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

榮少,我個人就……吾捨得。