海水領域 SeaFishZone

樓主: yanly
打印 上一主題 下一主題

東海既態度一流!   [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-2-15 21:18
你仲加魚

薄荷仔 , 開多個缸養米得

禁止訪問

魚網騙子

calvin 發表於 2014-2-15 01:19
原來嗰條矮仔叫馬尾偉、呢條友不嬲都係串串貢,師兄講得啱、叫佢撈D平價魚永遠都係老點其他店員 ...

師兄所言甚是,就是路見不平,不吐不快。

rickycho 發表於 2014-2-16 19:59
佢啲水差到冇人有!藍圈仔寸半左右一百元!仲要生石加爛旗水印!火焰仙又話係阿老阿圖賣$300,你當人& ...

我4個月前佢度入個條圈帝,應該當日返就捉,所以養到而家
上星期去有客問火焰價,聽到開$300,我聽到都O咀,老闆話阿老阿圖要轉機運費貴好多,話d色紅d, 我眼睇唔識分...
Reefing isn't a hobby, it's a mental condition.

mmmmming7 發表於 2014-2-17 00:00
我4個月前佢度入個條圈帝,應該當日返就捉,所以養到而家
上星期去有客問火焰價,聽到開$300,我聽到都O ...

咁係唔係代表無咁紅可以$100買?

Keithlai 發表於 2014-2-17 01:13

魚友自己決定值唔值啦,對我黎講,反正養耐左都會淡色,我會選擇買200以下果d
Reefing isn't a hobby, it's a mental condition.

嘩!原來唔只得我一個咁諗,個肥佬真係好有問題!
有次我去買野想揀隻火焰蝦,咁佢入晒入膠兜仔入面,又比d流吹到係咁走黎走去,
咁我想睇清楚d,咁咪係水面捉室個膠兜仔睇囉,點知個肥佬大大聲話我話我整污糟佢d水,d蝦好易死晒喎!
起初我都覺得係我唔o岩在先,但係諗諗下如果咁易死就唔好拎出黎賣啦!
之後我唔該都無講就叫條肥佬過黎幫我撈,撈上黎咪又係用手打開個膠兜!!
我一直都無講,但心入面就好討厭個肥佬d態度!個身又臭件衫又有跡咁,咁污糟d蝦應該死1萬次都唔夠死。
不過老實講,老板都ok,問佢野都較客氣,可能果陣人少唔忙,都會肯交流下!

最佳新人 活躍會員

lap912 發表於 2014-2-14 18:03
上次去買魚,條旗cake住個筲箕,條肥佬起勢咁chok,理x你感受,腳都唔再去,買得小又眼超超!脚

師兄你個次買大眼雞?

最佳新人 論壇元老

Keithlai 發表於 2014-2-17 01:13

黃波紋吊; 藍線兔; 狐狸; 北斗; 珠仙; 藍點吊;

成日入山埃魚...拒絕光顧

最佳新人 活躍會員 論壇元老

cut你線已好禮貌,還想要問候你?

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

我琴日去完買左條十一間...其實無乜特別姐....
睇岩問價岩就俾錢走唔岩就算...好簡單

license 發表於 2014-2-18 12:41
我琴日去完買左條十一間...其實無乜特別姐....
睇岩問價岩就俾錢走唔岩就算...好簡單

記得 Q魚
暫時停賽

我剛去睇魚 , 問下價咋...
條光頭佬話我經常去無幫襯,叫我以後吾可踏入去鋪頭!
嘩!我做甘多年人都未試過這麼好服務態度!

edlsang 發表於 2014-2-18 18:21
嘩!我做甘多年人都未試 ...

咁唯有講句……係你唔啱, 冇幫襯
暫時停賽

咁我話要係佢門口下拜三個响頭!

edlsang 發表於 2014-2-18 18:21
嘩!我做甘多年人都未試 ...

真唔真呀?
咁誇!

真定假呀? 我都成日唔買個喎。