請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: yanly

東海既態度一流!   [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

edlsang 發表於 2014-2-18 18:21
我剛去睇魚 , 問下價咋...
條光頭佬話我經常去無幫襯,叫我以後吾可踏入去鋪頭!
嘩!我做甘多年人都未試 ...

係咪你成日去問都冇幫襯呀?

edlsang 發表於 2014-2-18 18:21
我剛去睇魚 , 問下價咋...
條光頭佬話我經常去無幫襯,叫我以後吾可踏入去鋪頭!
嘩!我做甘多年人都未試 ...

哇....老鳳入去一定要買野架

寫唒的價錢出來、就唔使問啦!
瓦魯阿圖~~~~~我想住的地方.

最佳新人 論壇元老

結論是幾年無幫襯只是問價不要進入?
黃波紋吊; 藍線兔; 狐狸; 北斗; 珠仙; 藍點吊;

最佳新人 活躍會員 熱心會員

個肥佬不但態度差、仲會亂開價、

個肥佬變面好快。
瓦魯阿圖~~~~~我想住的地方.

吾知佢有無 law 商業登記.......

呢間水族店,咁耐都係幫襯過兩次,比我感覺好似喝狗、要睇人面色先買到魚,所以好耐都冇再幫襯過。好記得最後一次(同老婆一起去),是他們折袋番魚,照常理、人哋做緊嘢忙緊,梗係轉頭先入去喇。於是走去睇埋另外嗰兩間魚店先。都起碼差不多過了半個鐘頭之後,再折返望望,眼見約有三至四位魚人揀魚,於是便進入該水族店。當我一進入該店,就被人(好大聲)趕出來,嗰一刻真係好瘀!我心諗我唔係冇錢呀、我唔係狗、唔使喝呀?!從此之後、永不幫襯!我就唔信、我唔幫襯你,我就買唔到魚!

有時候小弟係到諗(唔係賣廣告):賣貴魚、你又唔夠海國、 king sir 咁高質!賣賓魚、南海洋都好過你多多聲!紅海魚、成條魚街都係,駛去你到?!你有甚麼比人優勝嘅地方?魚質素一般、又冇特別貨色,再加上咁嘅服務態度,我勸佢唔好折袋,一嘢車番上大陸、唔使煩!

傻傻地單眼仔 發表於 2014-2-15 01:43
東海好多魚都平

請舉出例子,我就絕對不同意。老闆常掛在口:點解我要平過魚街?

ilovefish 發表於 2014-2-23 18:29
請舉出例子,我就絕對不同意。老闆常掛在口:點解我要平過魚街?

有比較過一定知道東海平好多

this shop ok la
no problem at all

論壇元老

又系時侯鬥多打手
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

好悶
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

咁多日,仲系咁多無謂野噴??
放鬆d啦,

距個垃圾場。。。養到先算啦

yanly 發表於 2014-2-15 16:11
其實我都無乜幾可去東海個邊...今次真係諗住幫親下, 問下老闆仲有冇...點知....唉
真係以後都唔會再去, 免 ...

同意:想買平魚可去;想買禮貌態度,就不好去了。