海水領域 SeaFishZone

樓主: 東非紫月
打印 上一主題 下一主題

[出讓] rickycho你個hihi騙子     [複製鏈接]

其實我都係苦主!同佢買魚,影片好健康,但交收時魚有白點又有紅印,自已蠢,見佢話元朗出來,買下,養不到一天就死了。生死有命,難怪他人。但他成日打電話及whatsapp推銷,說有多年經驗,不想我白花錢,煩.......

fuyu 發表於 2014-2-19 21:27
一定要報警及公開此人樣貌

支持報警, 但公開樣就似網上欺凌.....
用正途吧...

報警咪知邊個有問題囉

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

evolution 發表於 2014-2-19 21:26
其實管理員同版主重比緊機會你,收番件貨比番錢人喇,重上線睇Post,男人比d勇氣出黎

機會比左佢,我仲pm叫佢收返支燈不過佢話自己無錯唔會退錢收返支燈
我真係傻架

rickycho呢條可憐蟲,死不悔改,受天下人欲罵

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

holidaylife 發表於 2014-2-19 21:41
其實我都係苦主!同佢買魚,影片好健康,但交收時魚有白點又有紅印,自已蠢,見佢話元朗出來,買下,養不到 ...

佢應該四圍收d二手野二手魚返黎,  唉
暫時停賽

禁止訪問

站在前方 勇氣驅不散

不正常人類及珊瑚研究中心  ←加入FB  群組

http://www.seafishzone.com/forum ... &extra=page%3D5

我早幾日重賣左支燈比佢

唉!!二手器材,越來越多收買佬騙子!

魚友一講!送什麼益魚友或壞了當零件,
就九秒九比收買佬掃貨,然後就當正常野賣!

所以買二手野要小心!

報警啦,

佢不嬲都係咁,,我好早之前反映過,,不過放生左佢,,之前佢用大約150蚊既大千手樹,,cut開扮南千,,賣2百幾蚊件,,1件最少cut十幾件..佢不嬲都係咁賺錢

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

養魚養左幾十年
騙魚友幾十年至真
人渣
☉︹☉

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

elvisman 發表於 2014-2-19 22:26
http://www.seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=36380&extra=page%3D5

我早幾日重賣左支燈比 ...

佢冇講價咩
我是買魚狂…也是死魚皇

HTM 發表於 2014-2-19 23:15
佢冇講價咩

哈哈,緊有啦

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

原來係聯合國水族粗口王草龍,你用番草龍個名咪得囉,改左名都比人起到底真係唔死都無用.
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 論壇元老

搞錯,  魚友錢都昆

2013年4月21日 ∼31吋假側濾魚缸

大家唔洗太勞氣,   ching 根本面對唔到現實世界,  所以係唔會面對到我地的
暫時停賽

最佳新人 論壇元老

正扒街既人黎~....

elvisman ching 咁你咪見到佢個衰樣,係咪好似一隻狗咁嫁