海水領域 SeaFishZone

樓主: it33isaac
打印 上一主題 下一主題

新手求救!!! NEO zeovit [複製鏈接]

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

kelvinpp 發表於 2012-5-2 13:49
150L水可以用嗎

SURE~~

1398killer 發表於 2012-5-2 14:02
SURE~~

Thanks !!
30吋x20吋x20吋,努力中

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

kelvinpp 發表於 2012-5-2 15:23
Thanks !!

加左碳, 換過4分1水, 停落MB7同BF
過左幾日情況都無改善, 請教各位大大仲有無計??????

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

it33isaac 發表於 2012-5-2 21:20
加左碳, 換過4分1水, 停落MB7同BF
過左幾日情況都無改善, 請教各位大大仲有無計??????

停落MB7同BF,買支easyneo試下 。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

我之前都試過係咁

The__EnD 發表於 2012-5-3 15:34
我之前都試過係咁

E+都係咁 ?
FOT 火公53個月, 日蝕蝶39個月, 丹麥吊35個月, 紅眼仙27個月, 雙印龍13個月, 石美人13個月, 火焰仙10個月, 珊瑚美人1個月, 青魔1個月

Goldenjoe 發表於 2012-5-3 18:00
E+都係咁 ?

而家清左缸

The__EnD 發表於 2012-5-3 20:22
而家清左缸

賣哂拿 !
FOT 火公53個月, 日蝕蝶39個月, 丹麥吊35個月, 紅眼仙27個月, 雙印龍13個月, 石美人13個月, 火焰仙10個月, 珊瑚美人1個月, 青魔1個月

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

Goldenjoe 發表於 2012-5-3 21:29
賣哂拿 !

反左
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-5-3 21:45
反左

想當年用左哩之後就開始反反地

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-5-3 21:45
反左

唔識, RT都會反架咩 ?

The__EnD 發表於 2012-5-3 22:02
想當年用左哩之後就開始反反地

你唔識搞姐 !

聽到你地講到咁得
剛剛已經問左個生死之交去拎黎試........仲唔記得比返錢佢....
車左15ML落去,  希望有用啦

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

整得唔好咩缸都反
做人不應損人利,出言不應帶刀劍,
犯錯不應不悔改,緣盡不應徒傷神,
求名不應賣良知,求利不應存心黑,
樂命不應太自我。