請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: sssyyysss

靜爆----why why why [複製鏈接]

魚价企穏,出名貴的魚舖都未執笠,唔靜丫

最佳新人 論壇元老

D人唔出聲姐...

我都好耐冇買魚....都唔知有咩好吹水了

20"缸仔
魚仔有:黑小醜x1,小醜x1 ,美國石美人x1, 西非x1, 阿拉伯x1, 火背x1, 澳洲仔x1, 澳洲藍面x1, 藍圈x1

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

isaac427 發表於 2014-3-22 23:22
魚街就黎改名叫食街啦

公園條金魚就快拆,換個十字上去,變成藥房街

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

我都仲有出d魚相比你地估魚啦! 仲想點呀?

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

ice28720 發表於 2014-3-23 13:24
我都仲有出d魚相比你地估魚啦! 仲想點呀?

你要再買多D魚,俾我地估多D呀!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 優秀版主 論壇元老 開網功神

我玩了成三十年魚仲未放棄……

論壇元老

輕功水上飄

新手八卦下,始終覺得魚舖唔肯明碼實價,下下問,問左又唔買,好似好老土,變相新手同新魚一樣(收口)
新手學習中

sssyyysss 發表於 2014-3-22 22:28
以前放魚唔驚賣唔出,比黃金更保值,依家放魚,連問都冇人問,好驚冇人要,打平出到算偷笑

您條友 對小醜放2000 仲係到咁講 即係有心拿魚黎做投資啦

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

Lex 發表於 2014-3-23 15:20
您條友 對小醜放2000 仲係到咁講 即係有心拿魚黎做投資啦

你條友都ON 77,你知我買番來幾錢咩!!我話條魚買番來10皮野你都吹我唔漲,買賣系你情我願
養魚投資??蝕Q死你呀
人做元老,你做元老,做到你成條8公咁,我放2000銀關你鬼事,唔洗先向你申請掛,響度阿之阿左,同我買過野嘅人從來冇投訴過,只有讚好
每當一個POST開始HIT起上來,梗會有好似你哩D人出有攪風攪雨
你以為你系乜水,響度學人做魚友警察,收啦

論壇元老

我覺得係器材越黎越勁,養魚真係比以前易養左,舊魚唔去,冇位加魚,又唔舍得賣

冇死魚:冇位加魚:所以冇乜出post!

Cd rom 多

個市場冇靜,係個西靜啫

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

isaac427 發表於 2014-3-23 23:54
Cd rom 多

即係乜?

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

ice28720 發表於 2014-3-24 07:12
即係乜?

Read Only 呀……
我是買魚狂…也是死魚皇

超級版主

永久禁言

HTM 發表於 2014-3-24 07:40

明白!又學多個字

論壇元老

HTM 發表於 2014-3-24 07:40

論壇元老

玩魚可令人成長

自己本身玩淡水大 羅漢水晶蝦孔雀龍魚咩都養過咁濟
相比下,玩咸水種樂趣係淡水真係搵吾到

比法仙毒左入黎...到依家都係好中意法仙